Kombassan "Yapkur" çalıştayı Muğlada yapıldı

Kombassan "Yapkur" çalıştayı Muğlada yapıldı

Kombassan Grubu'nun yapı ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmalarınca oluşturulan Yapı Sektörü Pazarlama İletişim Kurulu (YAPKUR), Kommersan A.Ş. MUĞLA Mermer Tesisleri'nde bir çalıştay gerçekl

Kombassan Grubu'nun yapı ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmalarınca oluşturulan Yapı Sektörü Pazarlama İletişim Kurulu (YAPKUR), Kommersan A.Ş. MUĞLA Mermer Tesisleri'nde bir çalıştay gerçekleştirdi.
Çalıştaya Kombassan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Aydemir, YAPKUR Başkanı Mehmet Akteke, Kommersan A.Ş. Genel Müdürü Murat Özbakış ve YAPKUR üyesi firmaların temsilcileri katıldılar. Kombassan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Aydemir yaptığı açıklamada; “YAPKUR Kombassan Grubu'nun yapı ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren Adaçal Endüstriyel Minerellar A.Ş, Bauplast A.Ş, Divapan A.Ş, Hisar Madencilik A.Ş, Kompen A.Ş, Komyapı A.Ş, Kommersan Muğla ve Meram Mermer A.Ş. ve MPG Makine A.Ş. şirketlerimizin bir araya gelerek oluşturdukları bir çatı kuruluşudur. Pazarlama ve hizmette bilgi paylaşımı, iletişim, yardımlaşma ve koordinasyonu sağlamak ve geliştirmek amacıyla oluşturulan YAPKUR, müşteri memnuniyetinin en yüksek seviyeye çıkarılmasını hedeflemektedir. Ülkemizin yapı sektöründeki gelişimini de göz önüne alarak 'Yapıda Komple Çözüm' felsefesiyle YAPKUR'u oluşturduk. Ayrıca müşterilerimiz bilmeli ki, bu şirketlerimizin herhangi birinden ürün veya hizmet talep edilmesi halinde, sadece bir şirketimizden değil, yapı sektörünün neredeyse her alanında faaliyet gösteren YAPKUR çatısı altındaki tüm şirketlerimizin güçlü bir yapılanma, tecrübe ve hizmet desteği avantajlarından yararlanacaklardır” dedi.
YAPKUR Başkanı Mehmet Akteke de; YAPKUR firmaları arasında gerçekleşen etkili iletişimle, daha geniş bir sahada hizmet imkanı bulabildiklerini, bu yapılanma ile YAPKUR firmaları müşterilerinin Kombassan Grubu içerisinde hizmet veren yapı sektörü firmalarını tanımalarının önemli bir avantaj sağladığını belirtti. Akteke, YAPKUR'un çalışmalarının önümüzdeki dönemde artarak ve teknik imkanlarla da desteklenerek devam edeceğini söyledi.
Muğla Mermer Kommersan A.Ş. Genel Müdürü Murat Özbakış da şirketlerini tanıtarak; “Muğla şehir merkezine 12 kilometre mesafede olan şirketimiz, 1996'da üretime başlamıştır. 8 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 50 bin metrekare alanda, modern tesislerinde faaliyetlerini sürdüren şirketimiz, ileri teknolojiyle üretim yaparak 1 milyon metrekarelik yıllık üretimiyle sektörün sayılı mermer tesislerinden biridir. Muğla Mermer Kommersan A.Ş. modern mermer makineleri, uzman ve kalifiye personeliyle Muğla-Yumaklı ocaklarından ürettiği Imperial Mermer ve Antalya-Korkuteli Ocaklarından ürettiği Koe Rose Bej bloklarını Muğla'daki fabrikasında aranan kalite ve evsafta işleyerek ABD, Kanada, İspanya, İngiltere, Hollanda, Suudi Arabistan, Mısır, Cezayir, Tunus, Fas, Libya, Rusya gibi 30'a yakın ülkeye ihraç etmektedir. Plaka, fayans ve özel ebat ve kalınlıkta malzemelere istenen yüzey işçiliğini kaliteli bir şekilde sunan Muğla Mermer A.Ş. sürekli gelişen ve değişen sektörü, inovatif bir bakış açısıyla takip ederek ürün portföyünü geliştirip, müşterilerine daha iyi hizmet vermeyi amaçlamaktadır” şeklinde konuştu.
Çalıştay, programa katılanların Kommersan A.Ş. Muğla Mermer Tesisleri gezisiyle son buldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.