Kombassan güçlenerek dönüyor

Kombassan güçlenerek dönüyor

Kombassan İnşaat Tarım İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.nin başvurusu neticesinde, Sermaye Piyasası Kurulu 17 Eylül 2009 gün ve 85/554 sayılı kararı ile kurul kaydına alınmasına karar verildi.

Konu ile ilgili olarak Kombassan Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin tarafından yapılan açıklamada, uzun süreli bir çalışmanın ürünü olan Sermaye Piyasası Kurulu’nun bu kararının yanı sıra Türk Ticaret Kanunu’nda yapılacak yeni düzenlemelerin de şirketin içinde bulunduğu gelişmelere olumlu katkıları olacağını belirtti.

HEDEF TÜM ŞİRKETLERİ KÂR EDER HALE GETİRMEK
Haşim Şahin ayrıca, Eylül 2007 döneminde yönetime geldiklerini, küresel kriz dönemine rağmen alınan tedbirler sayesinde krizi hasarsız olarak atlatmayı umduklarını bunun da ötesinde krizi kâra dönüştürebilmek için yoğun bir çaba içinde olduklarını ifade etti. Şahin, bu gayretlerinin sonucu olarak da, İstanbul Sanayi Odası’nın 2008 yılına ilişkin olarak açıkladığı Türkiye’nin en büyük ikinci 500 şirketi arasında Kombassan Kağıt, Kompen, Komgıda ve Divapan olmak üzere Kombassan Grubu’ndan 4 şirketin yer aldığını, öncelikli amaçlarının ise gruba bağlı tüm şirketleri sürekli kâr eder hale getirmek ve bu kârı ortaklarına dağıtmak olduğunu söyledi.
KOMBASSAN, BORSA YOLUNDA İLERLİYOR
Haşim Şahin, Kombassan İnşaat Tarım İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve gruba bağlı diğer şirket hisselerinin, Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem görmesine yönelik çalışmaların şirketlerinin kurul kaydına alınması ile birlikte hız kazandığını açıkladı. Şahin, yasal düzenlemelere uyumla birlikte önümüzdeki dönemlerde ortakların sahip olduğu hisse senetlerinin menkul kıymetler borsasında işlem görür hale gelmesinin yönetim olarak hedefleri arasında olduğunu açıkladı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.