Kombassan geleceğin yöneticilerini hazırlıyor

Kombassan geleceğin yöneticilerini hazırlıyor

Kombassan Holding düzenlediği eğitim programları ile geleceğin yöneticilerini hazırlıyor

Kombassan Holding düzenlediği eğitim programları ile geleceğin yöneticilerini hazırlıyor.

Kombassan bünyesinde gerçekleştirilen “Yönetici Adayı Geliştirme Programları” kapsamında, Mart 2011'den itibaren beş ay süreyle yönetici adaylara ihtiyaç duyacağı hususlarda eğitim programları verildi. Programın son gününde eğitimlerini başarıyla tamamlayan yönetici adaylarına Bera İş Merkezi’nde gerçekleştirilen merasimle sertifikaları takdim edildi.

“Yönetici Adayı Geliştirme Programları" na Kombassan Holding’e yapılan binlerce müracaat arasından belirlenen yönetici adayları ile gruba ait şirketlerde halen görev yapmakta olan çalışanlar arasından seçilen personel katıldı. Düzenlenen sertifika programına Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şan, Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Aydemir, eğitimci Doç. Dr. Şevket Sayılgan, Kombassan Holding yöneticileri ve yönetici adayları iştirak etti.

'DÜNYA EKONOMİSİNDE BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLER OLUYOR'

Sertifika takdimi töreninde konuşan Kombassan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şan, “İçinde bulunduğumuz dönemde dünya ekonomisinde oldukça büyük değişiklikler yaşanmaktadır. Eski teknolojiye sahip iş alanları ekonomik zorluklar yaşamakta, küçülme ve çalışanların işine son verme eğilimi göstermektedir. Diğer yönde ise bilim ve teknolojinin oldukça hızlı ilerlemesi yeni iş alanlarının ortaya çıkmasına yol açmış ve bu alanlara yatırım yapan firmalar eğitilmiş personel sıkıntısı çekmeye başlamışlardır. Küresel olarak değişen ekonomik koşullar ve politikalar tüm dünya çalışanlarını aynı oranda etkilemiş ve bu belirsiz koşullar birçok firmayı da gerekli tedbirleri almaya zorlamıştır" dedi.

"Geçiş ekonomik dönemin sağlıklı olarak yürütülebilmesi açısından, üst ve orta derecede uzman yönetici kadrolarımızın eğitilmesi ve yeni takviyelerle güçlendirilmesi gerekmektedir" diyen Ahmet Şan, "Bunun için de şirketlerimizde,  geleceğe yönelik olarak üretim, Ar-Ge, kalite güvence, verimlilik, pazarlama, satın alma, insan kaynakları, maliyet muhasebesi gibi alanlarda eksiklikleri giderecek çözüm önerileri getirecek, iş geliştirme becerisi olan kalifiye yönetici adaylarına ihtiyaç duyulmaktadır. Bu bağlamda istihdam edilmesi düşünülen yönetici adaylarının bir program çerçevesinde etkin bir eğitim ve kariyer planlamasından geçirilmesi hedeflenmiştir” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından eğitimlerini başarıyla tamamlayan yönetici adaylarına sertifikaları takdim edildi.

MERHABA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.