Kocaman Sow için Karanlık'ı tehdit etmiş

Kocaman Sow için Karanlık'ı tehdit etmiş

Sow ile ilgili ortaya atılan iddia sonrası eski kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık konuştu.

Şike sürecinden beri Fenerbahçe ile kavgalı ardından mahkemelik olan gazetede Sow'un sakat olarak transfer edildiği ve kalıcı sakatlığı olduğu yönündeki haberler üzerine Fenerbahçe, bu habere sert tepki göstermiş ve resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlamıştı; "Cuma günü manşete taşıdığı haberin itibar görmemesi üzerine, ilgili iddiaları yazı dizisi formatına taşımaya çalışan zihniyeti kınıyoruz. Bu haber vasıtasıyla 'doktor-hasta ilişkisini' yok saydığı iddia edilen eski doktorumuzun konuya ilişkin bir açıklama yapmaması halinde onu da bu zihniyetin bir parçası olarak göreceğimizin bilinmesini isteriz" demişti.

KOCAMAN'IN ISRARI ÜZERİNE ANLAŞMA YAPTIM

Fenerbahçe'nin açıklama beklediğini ifade ettiği eski kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, TV8'de Telegol programına katılarak çarpıcı açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe'de 3 yıl doktorluk yaptığını söyleyen Ertuğrul Karanlık, Aykut Kocaman'ın kendisiyle çalışmak istediğini defalarca dile getirdiğini belirtirken, sezon sonunda Kocaman'la 3 yıllığına anlaştıklarını ve sakat oyuncuların tedavilerini yaptıktan sonra Amerika'ya tatile gittiğini söyledi.

TATİLDE İŞİME SON VERDİLER

Tatildeyken idari menajer Hasan Çetinkaya'nın kendisini aradığını, yeni sağlık sponsoruyla anlaşma yaptıklarını ve onların kendi doktorlarını getireceğini söylediğini ifade eden Karanlık, tatil sürecinde Aykut Kocaman'a ulaşmaya çalıştığını ancak ulaşamadığını ifade etti. Tatilden dönüşte havaalanında Aykut Kocaman'la kısa bir görüşme fırsatı bulduğunu, "bitti mi?" diye sorduğunu ve sadece "bitti" cevabı aldığını dile getirdi.

SOW'UN SAKATLIĞI..

Fenerbahçe'de görev yaptığı 3 yıllık dönemde hiçbir yeni transferin sağlık kontrolüne katılmadığını ifade eden Karanlık, Sow'un sağlık kontrolünden geçeceği zaman idari menajer Hasan Çetinkaya'nın kendisini arayarak sağlık kontrolünde bulunmasını ancak muayeneye sağlık sponsoru hastanenin yapacağını söyledi ifade etti.

SOW'UN DİZİNİ ELİMLE KONTROL ETTİM

Sow'un diz kontrolünün elle yapıldığını iddia eden Karanlık, Beşiktaş maçından sonraki gün Senegalli oyuncunun dizinde ağrı olduğunu söylediğini, kendisinin de iki dizini birden muayene ettiğini ifade ederek şöyle konuştu:

MR SONUÇLARI BENİ ŞOK ETTİ

"Muayeneden çok memnun olduğumu söyleyemem. MR çekilmesini uygun gördüm. MR çekildi, sonuçlar geldi. Gelen rapor beni şok etti. Sonuçları ekiple paylaştım. Daha sonra Aykut Kocaman'ın yanına gittim. Odasında kardeşi vardı. Yardımcı antrenörler Ömerovic ve İsmail Kartal ile idari menajer Hasan Çetinkaya vardı. Sonucu açıklamak, paylaşmak istedim; tepki gördüm.

KOCAMAN: BU BİLGİYİ KİMSEYLE PAYLAŞMA

Aykut hoca dışarı çıkmamı istedi, 'sonra konuşalım' dedi. Çıktım, acaba niye çıkardı diye düşündüm. Gözüm alışkın isimleri görmüştü sonuçta. Sonra tekrar odaya çağırdı. İki kapı da kapandı. Aykut Kocaman'la Hasan Çetinkaya kaldı içeride. 'Anlat bakalım' dedi başladım anlatmaya. Aykut hoca bana 'Bu haber dışarı çıkarsa sen bittin. Biz de sıkıntı yaşarız. Yönetimden kimseyle paylaşma bu haberi. Kimseyle, sağlık ekibiyle bile paylaşma' dedi.

SOW'UN SAKATLIĞINI BANA YIKMAYA ÇALIŞIYORLAR

Habertürk'te çıkan haberlerle ilgisi olmadığını ve raporları kendisinin vermediğini söyleyen Karanlık, "Cuma günü haber çıkıyor. Haberin ardından sağlık sponsoru olan hastanenin başhekimi beni suçluyor. Sow'un sakatlığının sebebi benmişim. Benim konuşma nedenim bu" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.