Kırşehirspor mesaisi başlıyor

Kırşehirspor mesaisi başlıyor

TFF 2.Lig 3. Klasman Grubunda Kırıkkalespor beraberliğine rağmen grupta liderliğe yükselen temsilcimiz Şekerspor, Pazar günü deplasmanda konuk olacağı Kırşehir maçının hazırlıklarına bugün 11:30ta Recep Konuk Tesislerinde başlayacak.

Sakatlıkları devam eden Ferhat Yayla, Kenan Başkan ve arka adalesinde bir rahatsızlık meydana gelen Emirhan çalışmalara katılmayacak. Ferhat ve Kenan’ın Kırşehir maçında da forma giymesinin mümkün olmadığı, Emirhan’ın durumunun ise maç saatinde netleşeceği bildirildi. Kart cezalısı İskender de Kırşehir deplasmanında forma giyemeyecek.

Kırıkkale karşısında istediği mücadeleyi sahaya yansıtamayan yeşil-beyazlılar Kırşehir’den galibiyetle dönmenin hesaplarını yapmaya başladı. Grupta lider durumda bulunmasına rağmen Kırıkkale karşısında altın değerinde iki puan kaybeden temsilcimiz Kırşehir karşısında bu beraberliği telafi etmeye çalışacak. Kırşehir’in Play-Off hedefinde iddialı hale gelmesine rağmen bu sezon evinde beklemediği puanlar kaybetmesi, deplasmanda başarılı sonuçlar alan Şekerspor’u Pazar günkü maçta bir adım öne çıkarıyor.
ERENCE: KIRIKKALE MAÇI GERİDE KALDI
Kulüp Başkanı Yavuz Erence, camianın tamamen Kırşehirspor maçını düşünmeye başladığını söyledi. Beraberliğin kendilerine liderliği getirdiğini ancak Kırşehir’de kazanmak zorunda olduklarını belirten Erence, “Çekişmeli bir maç oldu. Kırıkkale’nin maç öncesi puana ihtiyacı vardı. Onlar istediklerini aldılar. Biz ise kazanmak için sahaya çıkmıştık. Baktığımızda kötü mücadele etmedik. Maçın başında bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilseydik karşılaşmanın sonucu da daha farklı olurdu. Başından beri söylüyoruz. Zor bir gruptayız. Her takım diğerini yenebiliyor. Beraberliği de bu şekilde değerlendiriyorum. Kırıkkale de bizi yenebilirdi. Bir puanın liderliği getirdiği için mutluyum” dedi.
Erence, Kırşehir deplasmanında avantajlı olan takımın kendilerini olduğunu belirterek şunları söyledi: “Kırşehir de son galibiyetle yarışın içine girdi. Biz Kırşehir’e deplasmanda en fazla kazanan ikinci takım olarak gideceğiz. Kırşehir ise evinde kazanmakta zorlanıyor. Bakıldığında avantaj bizden yana. Eğer akıllı oynarsak bu maçtan galip ayrılarak önemli bir engeli aşacağımızı düşünüyorum”
FARUK: KAZANAMADIĞIMIZ İÇİN ÜZGÜNÜZ
Şekerspor’un tecrübeli oyuncusu Faruk Temel, Kırıkkale karşısında kazanamadıkları için üzgün olduklarını söyledi. Bu karşılaşmayı unutmak zorunda olduklarını belirten tecrübeli oyuncu, “Takım olarak Kırşehir deplasmanını düşünmeye başladık. Kırşehir ve Telekom’un kazanmasıyla zirve yarışı bundan sonra 4 takım arasında sürecek. Bizim asıl rakiplerimizden biri Kırşehir. Zeytinburnu’nun son haftalarda yaşadığı düşüş ortada. Kırşehir’i mağlup edersek önemli bir virajı kayıpsız atlatmış olacağız. Pazar günü bu maçtan en iyi sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum