Kırmızı hafta

Kırmızı hafta

Spor Toto 2. Lig’de 18. haftanın maçları tamamlandı. Temsilcimiz Anadolu Selçukluspor’un da mücadele ettiği ligde haftanın panoraması ise şu şekilde oluştu;

Spor Toto 2. Lig’de 18. haftanın maçları tamamlandı. Temsilcimiz Anadolu Selçukluspor’un da mücadele ettiği ligde haftanın panoraması ise şu şekilde oluştu;

8 MAÇ OYNANDI

Bu hafta oynanan karşılaşmaları ev sahipleri takımları karlı kapatan taraf oldu. Çankırıspor- Gümüşhanespor maçı yoğun hava muhalefeti nedeniyle oynanmazken, geriye kalan 8 maçın 4’ünü ev sahibi takımlar kazandı. Deplasman takımları 2 maçta gülerken, 2 maç ise berabere sonuçlandı. Ev sahipleri bu hafta 14 puan toplarken, deplasman takımları 8 puanda kaldı.

GOLLÜ 2. YARILAR

Ev sahipleri takımlar 18. haftada 11 gol kaydederken, deplasman takımları 6 golde kaldı. Maçların ikinci yarıları ilk yarılarına göre daha gollü geçtiği gözlendi. İlk 45 dakikalarda 6 gol atılırken, 2. yarılarda ise 11 gol geldi. Bunlardan 2 tanesini oyuncular kendi kalelerine atarken, haftanın tek kafa golünü İnegölspor – Kırklarelispor maçında Kemal kaydetti.

KARTLAR HAVADA UÇUŞTU

18. haftada kartların da havada uçuştuğunu izledik. Toplamda 45 kartın gösterildiği haftada bu kartların 39’u sarı kart, 6 tanesi ise kırmızı kart oldu.  En çok sarı kart gören takım 5 sarı kart ile Kartalspor olurken, en çok kırmızı kart gören takım ise Gümüşhanespor oldu. Gümüşhanespor’da Fırat ve İzzet 19. Hafta maçlarında mücadele edemeyecekler.

EN ÇOK KIZARAN 2. HAFTA

Bu arada Spor Toto 2. Lig’de 18. Hafta en çok kırmızı kartın çıktığı 2. hafta oldu. Geride kalan haftalarda en çok kırmızı kart 14. haftada gerçekleşmişti. 7 kırmızı kartın gösterildiği 14. haftayı 6 kırmızı kartla 18. hafta takip etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.