Kırıcı: İyi oynadık kazanamadık

Kırıcı: İyi oynadık kazanamadık

Sezonun ilk maçında şampiyonluk iddiasıyla lige başlayan Halkbankasına yenilen lacivert-beyazlılarda yüzler gülmüyor.

Antrenör Ünsal Kırıcı, ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını söyledi. Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde ilk sezonunu geçiren ve ilk maçında geçtiğimiz cumartesi günü ligin iddialı takımlarından Halkbankası’nı konuk eden Diltaşspor, güçlü rakibi karşısında iyi mücadele etmesine rağmen tecrübesizliğinin kurbanı oldu ve salondan 3-1 mağlup ayrılarak ilk haftayı puansız kapattı. Salonu dolduran taraftarlarının büyük desteğiyle maça çıkan ancak çok sayıda milli sporcusu olan Halkbankası karşısında oyunu koparamayan ekibimizde maç sonrası büyük üzüntü yaşandı.

Rakiplerinin önemli eksikleri olduğunu ve bu maçı kazanamadıkları için üzgün olduklarını ifade eden Diltaşspor’un Antrenörü Ünsal Kırıcı, “Halk Bankasının gücünü biliyoruz. Ancak Konya’ya eksik geldiler. Bu maçta sahaya 4 as oyuncusundan yoksun çıktılar. İyi oynamamıza rağmen kazanmayı başaramadık. Bundan sonraki haftalarda daha iyi maçlar çıkartıp alacağımız sonuçlarla camiamızı sevindireceğiz” dedi.
Halkbankası’nın antrenörü Martin Stoev ise Konya’da voleybol açısından koşulların iyi olmadığını belirterek, “Zorlu şartlar altında bir maça çıktık. Yalnız atmosfer anlamında iyi bir maçtı. Lige iyi bir başlangıç yaptığımızı söyle bilirim. Eksik kadromuza rağmen geriye düştüğümüz maçta oyunu lehimize çevirmeyi başardık. İlerleyen zamanlarda Halk Bankası daha iyi olacak” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.