"Kim 500 Kitap İster Kampanyası"na destek

"Kim 500 Kitap İster Kampanyası"na destek

Akşehir Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan "Kim 500 Kitap İster" kampanyasına 250 kitapla destek verdi.

Akşehir Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan "Kim 500 Kitap İster" kampanyasına 250 kitapla destek verdi.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, makamında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, kampanyaya destek vermekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Akkaya, kampanya kapsamda yaklaşık 2 bin 500 lira değerinde 250 kitap desteği sağladıklarını açıkladı.

İlçedeki 13 liseye kitapları hediye ettiklerini anlatan Akkaya, şöyle konuştu:

"Yaz tatilinde öğrencilerimizin tatili boş geçirmemeleri, kitap okuyarak zamanlarını daha iyi değerlendirmeleri ve kültürlerini artırmaları anlamında bu kampanya önemli. Bu vesileyle böyle güzel kampanya düzenledikleri için Milli Eğitim Müdürümüze ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu tür kültürel, özellikle de kitap okumayı teşvik edecek faaliyetlere her zaman destek vermeye devam edeceğiz."

Akşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit de desteklerinden dolayı Başkan Akkaya'ya teşekkür etti.

Öğrencilerin kitapları dönüşümlü okuyabileceğini belirten Yiğit, "Sayın Belediye Başkanımız göreve başladığı günden itibaren bu tür kampanyalarımıza destek olarak, kültürel faaliyetlere ne kadar önem verdiğini göstermektedir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.