Kılıç: Herkesi mutlu edeceğiz

Kılıç: Herkesi mutlu edeceğiz

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyasporun Teknik Direktörü Gürses Kılıç, İlerleyen haftalarda herkesi mutlu edecek bir Yeni Malatyaspor ortaya çıkacak dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Gürses Kılıç, “İlerleyen haftalarda herkesi mutlu edecek bir Yeni Malatyaspor ortaya çıkacak” dedi.
Gürses Kılıç, yaptığı açıklamada, iki hafta üst üste play offa oynayan ekiplerle mücadele ettiklerini söyledi. Geçen hafta Turgutluspor maçını hataları sonucu iki gol yiyerek kaybettiklerini hatırlatan Kılıç, dün sahalarında oynadıkları Tepecikspor A.Ş maçının ise çekişmeli geçtiğini kaydetti. Kılıç, şöyle konuştu: “Dün öne geçtiğimiz maçı hakemin uydurma penaltısıyla berabere kapattık. Maçın hakemi maalesef maçı berabere bitirmek için inanılmaz derece uğraştı. Kazanamadığımız için üzgünüz. Ligde iddialı olan ekiplerin takım olduğu bir dönemde biz daha yeni yeni takım olmaya çalışıyoruz. Geçmişten kalan eksikleri; fizik, takım olgusu, arkadaşlık ve demoralizasyon olma eksiklerini yeni yeni gidermeye çalışıyoruz.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.