KIA, Motorcu güvencesiyle Konya’da

KIA, Motorcu güvencesiyle Konya’da

Otomotiv sektörünün güçlü ismi Motorcu Otomotiv, dünyada defalarca yılın otomobili seçilen KIA’nın Konya bayisi oldu.

Ürettiği birbirinden şık ve donanımlı araçlarıyla müşterilerinin memnuniyetini kazanan KIA, en yeni modellerini Konya’da Motorcu Otomotiv showroomunda müşterilerine ulaştıracak. Motorcu Otomotiv Genel Müdürü Mustafa Motorcu, KIA gibi dünya devi bir markayı Konyalılarla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “KIA otomobilleri; gerek görsellik gerek donanım ve gerekse güvenlik açısından en üst seviyede araçlar üretiyor. Konya’da da çok sevilen bir marka. Motorcu Otomotiv güvencesiyle KIA bayimizi açmış bulunuyoruz.  Daha ilk günlerde gördüğümüz ilgiden çok memnunuz” diye konuştu.

YAKIT CİMRİSİ, PERFORMANS CANAVARI

KIA otomobillerinin en büyük özelliğinin yakıt cimriliği ve üstün performans olduğunu ifade eden Motorcu Otomotiv Satış Müdürü Halil Motorcu ise, “Yeni Sportage model cipimiz 5 litrelik yakıt değerleriyle inanılmaz bir sürüş keyfi sunuyor. Böylesine güzel aracımız 132 bin liralardan başlayan fiyatlarla müşterilere ulaşıyor. Bunun yanında yine düşük yakıt tüketimi, yüksek performansı ve donanımıyla Stonic modelimiz, Yeni Ceed, ve Rio modellerimizi de mağazamızda görebilir, test edebilirler” dedi.

TEST SÜRÜŞÜNE BEKLİYORUZ

Motorcu Otomotiv Genel Müdürü Mustafa Motorcu, KIA’nın çok üst düzeyde donanımlı araçlar ürettiğini ve bunu oldukça uygun fiyata müşterilere ulaştırdığını kaydederek, “Cam tavandan, şerit takip sistemine kadar lüks bir araçta olması gerek tüm özellikleri Yeni Sporgate da bulmak mümkün. Bunun yanı sıra yılların servis tecrübesi ile KIA araçlarımıza en iyi servisi sunmaya devam edeceğiz. KIA modellerini görmek için tüm Konyalıları Kamyon Garajı girişindeki mağazamıza bekliyor, test sürüşüne davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

TİCARETİN YÜKÜNÜ BONGO ÇEKECEK

KIA’nın otomobil Segmenti’nin yanı sıra ticari araç modeli olan Bongo’nun da yer aldığını ve oldukça fonksiyonel bir ticari araç olduğunu ifade eden Satış Müdürü Halil Motorcu, “Bongo modelimiz de oldukça yüksek donanıma sahip, güçlü motoru sayesinde üstün yük taşıma kapasitesine ulaşan bir araç. Ticaretin yükünü çekmek için hazır bekliyor” diye konuştu.

HAKAN ARMUTCU

2-2-080.jpg2-4-047.jpg2-5-048.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.