Kayyum’a kalmadı

Kayyum’a kalmadı

Konyasporda gelenek bozulmadı ve yönetim yine son anda oluşturuldu. Başkanlığı daha önce ailem izin vermiyor diyerek görevi kabul etmeyen Bahattin Karapınar seçildi. Yönetim 21 kişiden oluştu

Konyaspor’un olağanüstü genel kurulu dün akşam nihayet yapıldı ve Başkanlığa, daha önce “ailem izin vermiyor” diyerek oluşturulan listeyi yüzüstü bırakan Bahattin Karapınar göreve getirildi. Konyaspor’un yeni yönetimi 21 kişiden oluştu. Ancak, dün yapılan genel kurula son anda liste çıkarılınca, yönetime seçilen isimlerin birçoğu salondaki yerlerini alamadılar.  Divan başkanlığını Hikmet Çay, katip üyelikleri ise Şemsettin Beştav ve Adem Bestil yaptı. Genel kurulda önce yönetim kurulu ve denetleme kurulu raporları okundu. Yapılan konuşmaların ardından yönetim kurulu raporu ibra edilirken, hesap blançosu raporu ise önce ibra edilmedi, ancak genel kurulun ardından verilen önerge ile yeniden gündeme alınarak yapılan oylama sonucu Konyaspor eski yönetimi ibra edildi.

Konyaspor yönetimi adına Mehmet Günbaş’ın okuduğu raporlarda detaylara inilmemesi ve yönetim kurulu raporunun çok kısa geçilmesinin yanısıra hesap bilançosunda da rakamların milyon yerine bin lira gibi rakamlarla telaffuz edilmesi tepki çekti. Konyaspor’un geçen dönemki gelir ve giderlerinin 15 milyon lira dolayında olduğu kaydedildi. Kulübün taşınmazlarının alım ve satımı konusunda yeni yönetime yetki verildiği ve tüzük tadili maddesinin de iptal edildiği genel kurulda daha sonra yeni kurulların seçimine geçildi. Yeni yönetim, tek liste olduğu için açık oylamayla yapıldı.
BAHATTİN KARAPINAR: ZOR BİR GÖREV ALDIK
Yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı sonrasında Konyaspor Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Bahattin Karapınar, çok zor bir görevi devraldıklarını belirterek, “Konyaspor tarihinde en sıkıntılı günlerini yaşadı ve yaşıyor. El ele vererek Konya’mızın takımı olan Konyaspor’u içinde bulunduğu bu zor durumdan kurtarmalı, düştüğü yerden kaldırarak, yoluna kaldığı yerden devam etmesini sağlamalıyız. Bu sadece Konyaspor yönetiminin değil, Konyaspor’a gönül veren Konyaspor sevdalılarının görevidir. İnşallah Valiliği, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi, sivil toplum kuruluşları ve tek tek vatandaşları ile Konya yönetimimize ve Konyaspor’a desteklerini esirgemez ve Konyaspor layık olduğu yere tekrar ulaşır. Bizim öncelikli hedefimiz tüm şehri harekete geçirerek Konyaspor’u ayağa kaldırmaktır. Konyaspor’u en zor ve sıkıntılı döneminde sırtlayan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizim bu yılki amacımız Konyaspor’u misafir olarak geldiği Bank Asya 1. Ligi’nden çıkararak yeniden layık olduğu Turkcell Süper Ligi’ne taşımaktır” dedi. Karapınar ayrıca, yapılan Olağanüstü Yönetim Kurulu Toplantısı’nın sözün bittiği değil, yeniden başladığı yer olduğunu dile getirerek, gelecek için umutlu bir bakış açısı sergiledi.
MEHMET KÖSEOĞLU:HAYIRLI OLSUN
Konyaspor’u Süper Lig’e taşıyan eski Başkan Mehmet Köseoğlu, 2002-2003 yılında yaşanılan şampiyonluğun bu yıl da tekrarlanması temennisinde bulundu. Konyaspor’un düşmesinin en çok da kendisini ve dönemindeki yönetim kurulu üyelerini üzdüğünü anımsatan Köseoğlu, “Konyaspor’u çok zor şartlarda Turkcell Süper Ligi’ne taşıdık. Ancak, çok basit bir şekilde düştü. Dönemimizde Konyaspor Türk Milli Takımı’na sporcu verdi. Ligde gol şampiyonu çıkardı. Borçsuz bir şekilde yönetimi devretti. Şimdi gelinen noktaya bakın. İnşallah Konyaspor en kısa sürede toparlanarak layık olduğu yere gelir” diye konuştu.
MEHMET BAYKAN:SEFERBER OLMALIYIZ
TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve ASKF Genel Başkanı  Mehmet Baykan da, Konyaspor’un layık olduğu yere yeniden geleceğine inandığını ifade ettiği selamla konuşmasında Konyaspor’un Bank Asya 1. Ligi’ndeki ilk yılında Süper Lig’e çıkması gerektiğini dile getirdi. Başarılı olabilmek için Konya’nın her kesimi ile birlikte seferber olması gerektiğine değinen Mehmet Baykan, yeni yönetime başarılar diledi.

KONYASPOR YÖNETİM KURULU
1 Bahattin Karapınar
2 Hilmi Kulluk
3 M. Güven Öten
4 Süleyman Işıkçeviren
5 Ömer Atiker
6 Celalettin Yılmaz
7 Ekrem Coşkun
8 Enes Ünlüer
9 Atilla Dikçi
10 Ömer Demirhan
11 Osman Hekimoğlu
12 Osman Tezcan
13 Cengiz Yönet
14 Hasan Yıldırım
15 Hasan Kulaksız
16 Abbas Kılıç
17 M. Ali Acar
18 Mustafa Küçüksöker
19 Mustafa Küçükmeral
20 Celalettin Çakıcı
21 Necip Özova

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.