"Kayseri'ye galibiyet için gideceğiz"

"Kayseri'ye galibiyet için gideceğiz"

Torku Konyaspor teknik direktörü Uğun Tütüneker, play-off'a katılmak için şanslarının her zamankinden daha iyi olduğunu belirterek, “ beşinci sıradaki takımla 2, altıncı sıradaki takımla aramızda sadece 1 puan fark var” dedi

İç sahada peş peşe alınan galibiyetlerin takımın moral anlamında iyi bir düzeye gelmesini sağladığını bununla birlikte play-off için avantajlı bir duruma geldiklerini söyleyen Torku Konyaspor  teknik direktörü Uğur Tütüneker, özveriyle oynayan futbolcuların hedefine ulaşacağına inandığını ve hafta sonu deplasmanda oynanacak Kayseri Erciyesspor maçına da daha önceki maçlara olduğu gibi kazanmak için çıkacaklarını bildirdi.

Denizlispor ve Kartalspor maçlarında alınan galibiyetleri sonuna kadar hak ettiklerini düşündüklerini ifade eden  Uğur Tütüneker, "Kaybettiğimiz maçlarda bile galip gelmemiz gerekirdi. Dolayısıyla kötü gidiş bir gün tersine dönecekti. Takım performansı da bunun en açık göstergesiydi. Çaykur Rizespor maçı sonrasında yaptığım açıklama yanlış anlaşıldı. Ama bunları söylerken bizim tarafımızdan düşünülen bazı şeylerin olduğu gerçeği ortadaydı. Ben bunları ifade ederken takıma basın üzerinden mesaj vermek istemiştim. Yanlış anlaşıldı. Bunlar olabiliyor. Kimse telaş yapmasın. Bu takım özveriyle oynuyor ve böyle olunca da biz hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz. İki haftada alınan galibiyetler ve bu galibiyetlerinde özellikle iç sahada alınması iyi oldu. Biz yolumuza devam ediyoruz. Play-off'a hiç bu kadar yaklaşmamıştık. Beşinci sıradaki takımla 2, altıncı sıradaki takımla aramızda sadece 1 puanlık fark var. Dolayısıyla biz yolumuza tüm iddiamızla devam edeceğiz. Takımımızın mantalite değişikliğine alışması ve defanstan öne çıkıp önde oynama konusuna alışması da kolay olmadı. Biraz zaman aldı. Bireysel hatalar oldu. Hepimiz hata yaptık. Ama bunlar geride kaldı. Play-off'a katılma yolunda 6 maçta alınacak 12 veya 13 puanın yeterli olduğunu düşünüyorum. Biz kalan 6 maçımıza da bundan önceki maçlarımızda olduğu gibi kazanmak için çıkacağız. Play-off şansımızın arttığını düşünüyorum" dedi.

Hafta sonu deplasmanda lider Kayseri Erciyesspor ile oynanacak karşılaşmaya da değinen Torku Konyaspor teknik direktörü Uğur Tütüneker, "Biz iki hafta peş peşe zorlu rakiplerle kolay olmayan maçlar oynayacağız. Bizim takımımız her takımı her yerde yenebilecek güce sahip olduğunu gösterdi. Dolayısıyla hiçbir rakipten korkmuyoruz. Takımımız içeride de dışarıda da her maçta galibiyete oynadı. Bu bundan sonrada devam edecek. Takım olarak moral anlamında iyi bir konumdayız. Kayseri'ye galibiyet için gideceğiz" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.