Kayserispor hazırlıkları sürüyor

Kayserispor hazırlıkları sürüyor

Ligde düşme tehlikesini henüz atlatamayan Konyasporda gözler, Pazar günü deplasmanda, ligin rahat takımlarından Kayserispor ile oynanacak maça çevrildi.

Sivasspor karşılaşmasının ardından iki gün izin yapan yeşil-beyazlılar da Kayseri hazırlıkları dün Tatlıcak tesislerinde gerçekleştirilen yenileme antrenmanıyla başladı.. Bugün sabah kondisyon ve öğleden sonra da teknik-taktik olmak üzere çift antrenman yapacak olan Kartallar, Perşembe günü Kayseri maçının taktik çalışmasını yapacaklar ve Cuma günü de Kayseri’ye gidecekler. Konyaspor’da son çalışma orada gerçekleştirilecek. Konyaspor’da, Sivas maçında sakatlanan Mehmet Çoğum ve Veysel ile Antalya kampında sakatlanan ve son haftalarda takımdan ayrı kalan kaptan Ömer’ini tedavileri sürdürülüyor.

Turkcell Süperi ligde, bu sezon kart patlaması yaşanırken, Konyasporlu futbolcular ise ligini başından buyana 5 kırmızı ve 50 sarı kart görerek ilk 10 takım arasına girdiler. Kartal’da, Oğuzhan, Cihan, Veysel ve Serhat Akın ise kırmızı kart cezalıları arasında yer aldı. 5 futbolcu da 3’er sarı kartla ceza barajında bulunuyor. Buna göre, İsmail, Serhat Akyüz, Veysel, Bülent ve Ayman bir sarı kart daha görmeleri halinde, yönetmelik gereğince bir sonraki karşılaşmada forma giyemeyecekler.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.