Kasamızda 1 kuruş yok

Kasamızda 1 kuruş yok

Konya'ya davet edilen ve kendisiyle görüşülen teknik direktör Alaaddin Demirözü'nün kendilerinden yüksek bir peşinat istediğini söyleyen Anadolu Selçukluspor Başkanı Mehmet Günbaş, kulübün ekonomik anlamda sıkıntılı bir süreçten geçtiğini bildirdi

Geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü genel kurulla yeniden başkanlık görevine seçilen Anadolu Selçukluspor başkanı Mehmet Günbaş'a bir dokunduk, bin ah dinledik. Çok sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini bildiren Mehmet Günbaş, ligde birçok takımın transferi bitirip yeni sezon hazırlıklarının ortasına geldiğini, kendilerinin ise ekonomik sıkıntılar ve belirsizlikler nedeniyle tek bir adım bile atamadıklarını belirterek, hoca konusunda da parasızlık nedeniyle tıkandıklarını söyledi.

PEŞİNAT İŞİ BOZDU

Genel kuruldan sonra ilk olarak teknik direktör sorununu çözmeyi hedefleyen Anadolu Selçukluspor, halen Kayseri'de yaşayan Konyalı teknik adam Alaaddin Demirözü ile masaya oturdu. Cumartesi günü Konya'ya gelen ve Kayacık tesislerini gezen Demirözü ile dün masaya oturan Anadolu Selçukluspor Başkanı Mehmet Günbaş, Demirözü'nün kendilerinden peşinat istediğini, kendisine istediği rakamı verecek durumda olmadıklarını bildirdiğini belirterek, büyük bir ihtimalle Alaaddin Demirözü ile anlaşamayacaklarını söyledi. Günbaş, Demirözü'nün istediği rakamı vermelerinin mümkün olmadığını, dolayısıyla da bu transferin şimdilik tıkandığını söyledi.

Anadolu Selçukluspor Başkanı Mehmet Günbaş, Alaaddin demirözü'nün olmaması halinde Konya'dan bir teknik adam ve yine Konyalı yardımcıları ile yola devam edeceklerini belirterek, “Alaaddin Hoca bizden peşinet olarak, bizim veremeyeceğimiz bir rakam istedi. Dolayısıyla da bu transfer bu noktada tıkandı. Bu şartlarda kendi içimizden bir hoca ile yola çıkacağız gibi bir görüntü var. Biz öncelikle hoca işini çözüp, sonra iç ve dış transfere soyunacağız” dedi.

Transferler konusuna da bir açıklık getiren Günbaş, halen Konyaspor'da 14 oyuncularının olduğunu, bu oyuncuların enaz 10'unun yeniden Anadolu Selçukluspor'a döneceğini belirterek, “Hoca işini çözdükten sonra Konyaspor'dan Uğur Hoca ile görüşme yapacağız. Bizim oyuncularımız halen Konyaspor'la çalışmalara çıkıyor. Bu oyuncuların büyük bir bölümü süper lig için düşünülmüyor. Dolayısıyla bu oyuncularla görüşüp anlaşma olduğu takdirde yola devam edeceğiz. Bunun dışında federasyona başvuran oyuncularımız var. Onların paralarını yatırıp yeniden takımımıza kazandırmak istiyoruz. Yukarıda da belirttiğim gibi önce teknik adam sorununu çözmek istiyoruz.”

KISA SÜREDE ÇÖZÜLMESİ GEREK

Ekonomik anlamda çok sıkıntılı olduklarının altını çizen Mehmet Günbaş, kendilerine söz veren başta Şeker olmak üzere, Konyaspor ve kuruluşların sözlerini yerine getirmesini beklediklerini söyledi. Günbaş bu konuda şunları söyledi:

“Ekonomik olarak inanılmaz bir sıkıntı içindeyiz. Para bulamazsak bırakın koşmayı yürümemiz bile mümkün görünmüyor. Açık konuşmak gerekirse geçen sezondan daha kötü bir durumdayız. Bu şartlarda lige katılmamız bile mümkün görünmüyor. Dolayısıyla bize destek vereceklerini açıklayan kuruluşların bu sözlerini en kısa zamanda yerine getirmelerini istiyoruz. Önümüzü görmemiz için ekonomik sorunu çözmemiz gerekiyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum