Kartal'ın yüzü güldü

Kartal'ın yüzü güldü

İlk yarının son maçında Ankaragücü deplasmanından galibiyetle dönen Konyaspor, tatile hem mutlu hem de umutla giriyor.

İlk yarının son maçında Ankaragücü deplasmanından galibiyetle dönen Konyaspor, tatile hem mutlu hem de umutla giriyor. Yeşil-beyazlılar ikinci yarı hazırlıkları için 1 Ocak 2013 tarihinde Antalya'da kampa girecekler

Torku Konyaspor'da Ankaragücü karşısındaki oyun ve devreyi galibiyetle kapatmanın sevinci yaşanıyor. Ankaragücü maçı hakkındaki kesin kararı futbol federasyonu verecek. Ancak, yönetmelik gereğince 3-0’lık sonucun tescil edilmesi gerekmekte. Ayrıca, Ankaragücü’ne ise 3-5 maç arasında seyircisiz oynama ve ağıra para cezası verilmesi bekleniyor. Genç futbolculardan oluşan ve tarihinde en kötü dönemini geçiren rakibi karşısında karşılaşmanın olaylar nedeniyle tatil edildiği 43. dakikaya kadar daha etkili bir futbol sergileyen ve Erdal’ın golleriyle 3-0 öne geçen Torku Konyaspor’da Neca dışında futbolcular ve teknik adamlar maçın ardından Konya’ya döndüler.. Neca ise izinli olarak ülkesine gitti.  Ligin ilk yarısını, özellikle iç sahada kaybedilen beklenmedik puanlarla alt sıralarda kapatan Kartallar, Ankaragücü galibiyetiyle, ikinci yarı öncesi moral kazandı ve güven tazeledi. Yeşil-beyazlılarda antrenmanlar dün de öğle saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanla devam etti. Bugün ve yarında iki çalışma daha yapacak olan Torku Konyaspor’da aynı gün futbolculara izin verilecek.. Futbolcular, 1 Ocak 2013 tarihinde, Antalya Kundu’da Kremlin Palas otelde toplanarak ikinci yarı hazırlıklarına başlayacaklar.

İLK YARININ LİDERİ MANİSA

PTT 1. ligde ilk yarı perdesi hafta sonunda oynanana maçlarla kapandı. Zirve takımlarından Erciyesspor ve Adanaspor’un puan kaybetmesi sonucu, devreyi, Adanaspor’u yenen Manisaspor lider olarak kapattı. Sezon başından buyana ilk kez lider olan 31 puanlı Manisaspor’u 30 puanla Erciyesspor ve 29 puanla Adanaspor izlemekte.  Torku Konyaspor’un Ankaragücü maçı dışında 19 puanla 13. sırada yer aldığı ligde, son 3 sırayı ise 17 puanlı Tavşanlı Linyitspor, 13 puanlı Samsunspor ve 10 puanlı Ankaragücü oluşturdu.. Ankaragücü-Konyaspor maçıyla birlikte Karşıyaka-Kartalspor maçında da olayların yaşandığı PTT 1. ligde, 17. hafta da oynanan 8 maçın dördünü ev sahibi, birini deplasman takımı kazandı, 3 karşılaşma ise berabere sona erdi.Toplam 12 golün atıldığı haftada en gollü karşılaşma, 2-2 sonuçlanan Karşıyaka-Kartalspor maçı oldu.. 2 maçta ise, gol sesi çıkmadı. Deplasmanda kazanan tek takım ise, 6 puanlık maçta Tavşanlı Linyitspor’u tek golle geçen Göztepe oldu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.