Kartal'ın transfer listesi

Kartal'ın transfer listesi

Torku Konyaspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yeşil-beyazlı ekipte transfer için isimleri geçen futbolcuların bazıları imzaya yakınken bazılarıyla henüz bir mesafe katedilemedi. İşte transfer için ismi geçen oyuncular

Elmander: Burak Yılmaz ve Drogba'nın gelmesinin ardından ilk 11'de şans bulmakta zorlanan Elmander'in kiralık olarak gönderilmesi gündemde. Yüksek maliyeti nedeniyle Galatasaray Elmander'in kiralık gitmesine sıcak bakıyor. Eğer Elmander Konyaspor'a gelirse yıllık ücretinin yarısını Galatasaray yarısını ise Konyaspor karşılayacak. İsveçli yıldız için Kasımpaşa'nın devrede olduğu iddia edildi.

 

Semih Şentürk: Yıllardır Fenerbahçe yedek kulübesine mahkum olan Semih ilk 11'de oynayacağı bir takımda forma giymek istiyor. Konyaspor'un Semih için nabız yokladığı iddia edildi. Fenerbahçe'nin Semih fazla bir bonservis istemeyecek olasada Semih'in aldığı yüksek yıllık ücret kafalarda soru işareti oluşturuyor. Pek çok Anadolu kulübünün Semih'i istediği biliniyor.

Michael Eneramo: Geçen sezon Sivasspor formasıyla 39 maça çıkan Eneramo 15 gol 3 asistle sezonu tamamladı. Güçlü fiziğe ile dikkat çeken Kamerunlu oyuncunun sözleşmesi sona erdi. Bonservisi elinde bulunan siyahi yıldız ile Trabzonspor ve Bursaspor gibi takımların ilgilndiği biliniyor. Konyaspor Eneramo'ya teklifini yaptı ve haber bekliyor.

Emmanuel Banahane: 2011-2012 Sezonunun başında Orduspor'a katılan ancak Hektor Cuper tarafından istenmediği için önce Giresunspor'a, ardından da Karşıyaka'ya kiralık verilen Banahane Konyaspor'un ilgilendiği bir başka isim. Karşıyaka'da 14 gol atarak dikkatleri üzerine çeken Ganalı oyuncu sezon sonunda Orduspor ile olan sözleşmesini fesh edip ülkesine dönmüştü. Bonservisi elinde bulunan Banahane için Torku Konyaspor'un girişimlerde bulunduğu iddia edildi.

Aydın Yılmaz: Fatih Terim'in kadroda düşünmediği Aydın için pek çok Anadolu kulübünün teklif yaptığı iddia ediliyor. Uğur Tütüneker Galatasaray ile iyi ilişkilerini kullanarak Aydın'ı transferini halletmeye çalışıyor. Futbolcu önceki gün Twitter hesabından yaptığı açıklamada Galatasaray taraftarına teşekkür ederek ayrılık sinyali verdi. Konyaspor'un bu transferi bitirdiği ve kısa zamanda açıklayacağı söyleniyor

Ceyhun Gülselam: Fatih Terim'in Milli Takımı çalıştırdığı dönemde A Milli takım kadrosuna alarak vitrine çıkardığı genç oyuncu 2011 yılında Trabzonspor'dan Galatasaray'a transfer edilmişti. Beklenen çıkışı gerçekleştiremeyince gözden düşen Ceyhun yeni sezonda kadroda düşünülmüyor. Ceyhun için satınalma ve kiralık olmak üzere bütün seçenekler masada. Torku Konyaspor'un önümüzdeki günlerde bu transferi açıklaması bekleniyor.

Emre Özkan: Beşiktaş altyapısında yetişen, sezon başında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a Gökhan Süzen karşılığında verilmesine rağmen gitmeyen Emre Özkan zorla kaldığı takımda sezon boyunca önemli maçlarda forma giydi. Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Emre siyah-beyazlı takımdan aylık 2 bin lira ve maç başına 5 bin lira ücret alıyordu. 24 yaşındaki futbolcu ile Beşiktaş'ın sözleşme yenilemeyeceği öğrenildi. Maliyeti az olan Emre için Konryaspor devrede.

Tevfik Köse: İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un PTT 1. Lig'e düşmesinin ardından turuncu-beyazlıların yıldız futbolcusu Tevfik Köse ayrılmak istediği yönetime bildirdi. Süper Lig'de forma giymek isteyen 1988 doğumlu futbolcuya Torku Konyaspor'un teklif götürdüğü iddia edildi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile sözleşmesi devam eden başarılı futbolcu Eğer İBB yönetimi izin verirse Torku Konyaspor forması giyecek

Fornezzi: Konyaspor kaleci arayışlarını sürdürüyor. Geçen sezon Orduspor'un kalesini koruyan Fornezzi yeşil-beyazlıların hedefindeki ilk isim olarak dikkat çekiyor. Uğur Tütüneker'in Orduspor'u çalıştırdığı dönemden tanıdığı Fornezzi'yi istediği biliniyor. Yönetimin bu transferi bitirdiği ve birkaç güne kadar açıklayacağı öğrenildi. Orduspor Başkan Yardımcısı Tahsin Türkmen yaptığı açıklamada Fornezzi'nin takımdan ayrılacağını doğruladı.

David Bicik: Torku Konyaspor Fornezzi transferini sonuçlandıramazsa bir başka küme düşen ekip olan Mersin İdman Yurdu'nun kalecisi Bicik'e yönelecek. 32 yaşındaki Çek kalecinin Torku Konyaspor'a sıcak baktığı öğrenildi. Bicik'in Mersin İdman Yurdu'ndan ayrılacağı kesinleşirken Torku Konyaspor'un Ordu'dan gelecek habere göre hareket edeceği öğrenildi.

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum