Kartalın süngüsü düştü

Kartalın süngüsü düştü

Elazığspordan sonra Kasımpaşaya da yenilen Konyasporda moraller iyice bozuldu

Elazığspor’dan sonra Kasımpaşa’ya da yenilen Konyaspor’da moraller iyice bozuldu. Yeşil-beyazlı ekip hafta sonunda oynanacak olan Erciyes maçına kazanmak için çıkacak. Hazırlıklar yarın başlayacak

Bank Asya 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Konyaspor’un Elazığspor’dan sonra Kasımpaşa’ya da yenilmesi moralleri bozdu. Ligin ilk yarısının ilk maçını Kasımpaşa ile deplasmanda oynayan ve 1-0 öne geçmesine rağmen, üst üste yediği gollerle sahadan 3-1’lik bir yenilgiyle ayrılan yeşil-beyazlılar, taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Kartal, Kasımpaşa maçını unutup, Kayseri Erciyes maçını düşünmeye başladı. Kasımpaşa maçından sonra futbolculara iki gün izin veren teknik direktör Osman Özdemir, Erciyes maçının çalışmalarına yarın başlayacaklarını belirterek,  zaman zaman iyi oynadıkları ve öne geçmelerine rağmen, Kasımpaşa’ya 3-1 yenilmelerini içine sindiremediğinin altını çizdi. Özdemir, “Skor avantajını da yakaladık ve 1-0 öne geçtik. Ama üstünlük golümüzün hemen ardından gelen beraberlik sayısı oyuncularımızın moralini bozdu. Beraberlikten sonra sahada daha arzulu, daha istekli oynayan rakip karşısında oyun disiplininden koptuk ve peş peşe yediğimiz gollerle sahadan 3-1 mağlup ayrıldık. Öncelikle bizim gibi 16 maçta 1 yenilgi almış bir takımın peş peşe 2 maç kaybetmesi istenilmeyen bir durum. Kasımpaşa karşısında kötü bir yenilgi aldık. Bundan dolayı üzgünüz. Üst sıralar ile aramızdaki puan farkı açılmaya başladı. Ancak biz kesinlikle yılmadık ve mücadelemizi son ana kadar devam ettireceğiz” dedi.
SELİM: BU YENİLGİ BİZE YAKIŞMADI
Konyaspor’un genç futbolcusu Selim Ay, üzgün olduklarını ve bu yenilgiler serisine Kayseri Erciyesspor maçını kazanarak son vermek istediklerini söyledi. Puan ya da puanlar almak için çıktıkları maçta yenilgiyi düşünmediklerini belirten Selim, “İlk yarıda her iki takımında pozisyonları vardı. İkinci yarıda rakip daha fazla üzerimize geldi. Ancak golü bularak öne geçen taraf biz olduk. Bu golün hemen arkasından beraberliğin gelmesi rakibin moralini yükseltirken bizde de konsantrasyon kaybına neden oldu. Sonrasında da peş peşe gelen gollerle sahadan 3-1 mağlup ayrıldık. İki haftadır aldığımız yenilgilerle zirve ile aramızdaki puan farkı açılmaya başladı. Ama öncelikle şunu söylemek istiyorum. Kasımpaşa karşısında aldığımız yenilgi kesinlikle bize yakışmayan bir sonu. Ama bunlarla yaşamaya devam edersek önümüzdeki 16 haftada iyi işler yapamayız. Biz Elazığ ve Kasımpaşa maçlarını unutup yenilgiler serisine kendi sahamızda oynayacağımız Kayseri Erciyesspor maçını kazanarak son vermek ve yeniden bir çıkış yakalamak istiyoruz” şeklinde görüş belirtti.
RECEP: TELAFİ EDECEĞİZ
Kasımpaşa karşısında attığı golle Konyaspor’u öne geçiren Recep Aydın, beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını ancak bu puan kayıplarını telafi edecek güce sahip olduklarını söyledi. Ligde ikinci yarıya zorlu maçlar serisi ile başladıklarını söyleyen golcü oyuncu Recep Aydın, “Elazığspor maçında uzatma dakikalarında gelen golle kaybettikten sonra ligin kaliteli ve iddialı takımlarından Kasımpaşa ile yine deplasmanda oynadık. Buraya gelirken ki düşüncelerimiz en kötü ihtimalle puanla ayrılmaktı. 0-0 sona eren ilk yarının ardından ikinci yarıda attığım golle öne geçtik. Ama hemen ardından gelen beraberlik golü bir anda her şeyi alt-üst etti. Rakibimiz moral buldu. Üzerimize gelerek üst üste bulduğu gollerle maçı kazandı. Öncelikle kaybettiğimiz için üzgünüz. Ama önümüzde 16 maç daha var. Hedefimiz Süper Lig. Bu ama ilk 2’den ama play-off’lardan olur. Biz bu hedefimizden şaşmış değiliz. Herhangi bir olumsuzluk havası oluşturulmasın. Bu takım bu duruma bizlerle geldi. Bu durumdan çıkartacak olanlar yine bizleriz. Kayseri Erciyesspor ile sahamızda oynayacağımız maç büyük önem kazandı. Galip gelerek hem kötü gidişimize dur demek hem de üst sıralardan kopmamak istiyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.