Kartalın rakibi Karşıyaka

Kartalın rakibi Karşıyaka

İkinci yarı hazırlıklarını Antalyada sürdüren Konyaspor, saat 13.30da Karşıyaka sınavında

Konyaspor’da özel maçlar serisi Karşıyaka maçıyla devam edecek.Ligin ikinci yarısına Belek’te kamp yaparak hazırlanan ve ilk hazırlık maçında 2. lig takımlarından Altay’ı 2-1 yenen Konyaspor’da hazırlıklar devam ediyor.. Dün akşam saatlerinde Arcadia otelin sahasında bir çalışma yapan yeşil-beyazlılar, bugün aynı sahada, saat 13.30’de Bank Asya 1. lig takımlarından Karşıyaka ile karşılaşacak. 
Aytay ile yapılan hazırlık maçına ilk 11’de Serkan ile birlikte 7 genç futbolcuya şans tanıyan teknik adamlar, takımda kalması için çaba sarfedilen Hakan’a yedek soyundurdu.. Konyaspor’un bugün Karşıyaka maçına lige sürülecek ideal 11’le çıkması beklenmekte.. Temsilcimizde, sakatlıktan yeni çıkan ve takımdan ayrı çalışan Ertuğrul ve Aykut dışında U18 Milli takım kadrosunda bulunan Abdülkerim Bardakçı çalışmalarda yer almamakta.  Kartal’da, hazırlıklar 8 Ocak tarihine kadar Selek’te devam edecek ve takım aynı gün öğleden sonra Konya’ya dönecek.  Ligin ilk yarısına dahil son maçını 15 Ocak’ta deplasmanda Elazığspor ile oynayacak olan Konyaspor’da hazırlıklar bir günlük içinin ardından Konya’da sürdürülecek. 
ARİF ÇELİK İDDİALI KONUŞTU
Konyaspor eski yöneticilerinden Arif Çelik iddialı konuştu.. Yeşili-beyazlı takımın Belek kampında Altay ile oynadığı hazırlık maçını izleyen eski başkan yardımcılarından Arif Çelik, Ahmet Şan başkanlığındaki yönetim kurulunun tüm Konyaspor camiasını kucakladığını ve bunun büyük bir şans olduğunu ifade etti., Konyaspor'un sezon sonunda hak ettiği Süper Lig'e dönüş yapacağına inandığını söyleyen Çelik, Ahmet Şan başkanlığındaki yönetim kurulunun göreve gelmesinin ardından oluşan olumlu havanın takımın başarısına artı katkı sağladığını da vurguladı.
Sezona sıkıntılarla başlayan yeşil beyazlı takımın her türlü soruna rağmen başarılı bir performans sergilediğini ifade eden Arif Çelik, açıklamasını şöyle sürdürdü.
"Genç oyuncuların tecrübeli ağabeyleriyle iyi bir birliktelik oluşturup takım ruhunu yakalaması başarılı sonuçları da beraberinde getirdi. Birçok kişi gibi bana göre de Konyaspor kesinlikle başarılı bir ilk yarı geçirdi. Bunda en büyük pay tabi ki de takımı bu duruma getiren teknik heyetle birlikte oyuncuların. Ama ayrı bir parantezde Ahmet Şan başkanlığındaki yönetime açmak lazım. Gerçekten tüm Konyaspor camiasını kucaklayan isimlerden ve herkesin destek vereceği bir yönetim oluşturuldu. Kısa sürede oluşan olumlu hava Konyaspor'un başarısına son derece büyük etki yaptı. Artık Konya şehri ve Konyaspor camiası Konyaspor'un hedefli bir takım olduğuna ve bu doğrultuda yolunda emin adımlarla ilerlediğine inanıyor. Bu bir takım için çok önemli. Takımımız için ligin ilk yarısı bir alışma periyodu niteliğinde oldu. Şimdi zorlu bir maç programı Konyaspor'u bekliyor. Burada gördüğüm, takımda gerçekten çok güzel bir arkadaşlık, birlik beraberlik var. Bu olgular başarıya giden yolda önemli değerler. Yeter ki şehir ve camia olarak kenetlenelim. Ben ve benim gibi Konyaspor'a hizmet etmiş isimlerin ve şehrin desteğiyle Konyaspor içerisinde bulunduğu tüm zorlukların üstesinden gelecektir. Ben Konyaspor'un başarı grafiğini daha da arttırıp sezon sonunda hak ettiği Süper Lig'e dönüş yapacağına inanıyorum."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.