Kartalın morali iyi

Kartalın morali iyi

Cumartesi günü oynadığı maçta Denizlisporu yenmeyi başaran Konyasporda futbolculara verilen izin sona erdi ve yeşil-beyazlılar, Karşıyaka hazırlığına başladı

Konyaspor’da, izin bitti ve hafta sonu İzmir deplasmanında Karşıyaka ile oynanacak maçın hazırlıkları dün Tatlıcak tesislerinde başladı. Cumartesi günü, taraftarlarının desteğiyle Denizlispor’u tek golle yenerek zirve yarışına sürdüren ve 42 puanla 3.b sıradaki yerini koruyan yeşil-beyazlı takımda, Karşıyaka maçı hedefi de galibiyet olarak belirlendi.  Pazar günü dinlenen ve haftanın ilik antrenmanını dün Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde yapan Kartallar İzmir’e Cuma günü gidecekler. Takımda sakat ve cezalı futbolcu yok. Moral süper. Ligde 45 puanla ikinci sırada yer alan Kasımpaşa’nın Giresunspor karşısında puan kaybetmesiyle aradaki farkı 3’e indirerek ilik iki umutlarını artıran Konyaspor’da hedef; ligde kalan maçlarını en az puan kaybıyla kapatarak rakiplerin kaybetmesini beklemek.

SELİM: HEDEFE ULAŞACAĞIZ

Konyaspor’un başarılı stoperi Selim Ay, iyi mücadele ettikleri Denizlispor maçından 3 puanla ayrılarak Süper Lig iddialarını devam ettirdiklerini dile getirdi. Genç oyuncu, Denizlispor maçının mücadele anlamında çok kaliteli geçtiğini, kalan maçları da en iyi sonuçlarla tamamlayarak hedeflerine ulaşacaklarına inandığını söyleyen Selim açıklamasını şöyle sürdürdü.

“Kartalspor karşısında alına yenilgiyi telafi etmek amacıyla çıktığımız karşılaşmada oyunun tamamında iyi mücadele ettik. Serbest vuruştan bulduğumuz golle yakaladığımız skor avantajını maçın sonuna kadar devam ettirip 3 puanı aldık. Mücadele anlamında hak edilmiş bir galibiyet diye düşünüyorum. Biz hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Başarıya giden yolda herkes üzerine düşmeyi yapmaya başladı. Bu da beraberinde istenilen hedefe ulaşmaya büyük katkı getiriyor. Biz kesinlikle şımarmadan ve aynı mücadelemizi kalan maçlarda da devam ettirip sezonu istediğimiz yerde tamamlayıp Konyaspor’u hak ettiği Süper Lig’e taşımak istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağız.”

ESKİ SİTEMİZİ İSTİYORUZ

Konyasporlu taraftarlar, yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesinin Konyaspor’a yakışmadığını belirterek, eski sitenin daha güzel, daha anlaşılabilir olduğunun altını çizdiler. Taraftarlar, “Konyasporun resmi haber kaynağı olan www.konyaspor.org.tr’nin Eski sisteminden ayrıldığı günden bu yana Akınsoft’un hem kendine hem de Konyaspor’a yakışmayan tarzda site tasarlamasını kınıyoruz. Aynı zamanda sitenin genelde her gün server hatası vermesi ve farklı adreslere yönlenmesi ayrıca trajikomedi bir hale geldi. Mevcut firmanın bu konuyla ilgili yeterli bilgi ve tecrübeye sahip olmadığı düşündüğümüzden Resmi sitemizin daha önceki firmaya ve o firmaya bağlı servera dönmesini acilen talep ve rica ediyoruz. Tasarım ve Görsel acıdan Konyaspor camiasına yakışmayan şu anki web sitenin tekrar bir tasarım aşamasına gitmesini talep ediyoruz.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.