Kartal'ın galibiyet hesapları

Kartal'ın galibiyet hesapları

Akhisar deplasmanından eliboş dönen Torku Konyaspor, yarın oynanacak olan Karabükspor maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor.

Akhisar deplasmanından eliboş dönen Torku Konyaspor, yarın oynanacak olan Karabükspor maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Yeşil-beyazlı ekipte Kokaloviç'in dışında önemli bir eksiği yok. Bu maçın bilet fiyatları 5 ile 40 TL arasında

Cuma akşamı, 15. haftanın açılışa maçında Karabükspor’u konuk edecek Torku Konyaspor’da hazırlıklar devam ediyor. Önceki akşam saatlerinde teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana Erdinç Yavuz, Mehmet Güven ve Elvis Kokalovic katılmazken, Theofanis Gkekas takımdan ayrı olarak çalıştı.

Dün de taktik ağırlıklı bir çalışma yapan Kartallar, bugün bir çalışma daha gerçekleştirerek tesislerde kampa girecekler. Torku Konyaspor’da planlar 3 puan üzerine yapılıyor. Karabükspor’u yenerek içi sahada galibiyet serisini sürdürmeyi amaçlayan yeşil-beyazlı takımda moral iyi. Kokaloviç dışında diğer futbolcuların sakatlıklarının iyiye gittiği bildirildi.

Torku Konyaspor ile Karabükspor arasındaki maç Cuma akşamı Atatürk stadında oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak. Kartallar 15. haftası öncesi 16 puanla 13. Karabükspor ise, 20 puanla 8. sırada yer almakta. Sporseverler maçı 5 ile 40 TL arasında değişen ücretlerle izleyebilecekler.

SON İKİ MAÇ PAZAR GÜNÜ

Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig'in 16 ve 17.haftalarında oynanacak olan karşılaşmaların programını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre; 16.haftada Kayserispor ile Torku Konyaspor'umuz arasındaki mücadele 22 Aralık Pazar günü saat 13:30'da, 17.haftada Torku Konyaspor'umuzun Eskişehirspor'u konuk edeceği karşılaşma ise 29 Aralık Pazar günü saat 13:30'da başlayacak. Spor Toto Süper Lig'de 16 ve 17.hafta maçlarının programı şöyle: Ligin 16. haftasında perde 20 Aralık Cuma günü Rizespor-Kasımpaşa maçı ile açılacak. 21 Aralık Cumartesi günü saat 16.00'da Eskişehirspor-Gaziantespor öve saat 19.00'da Beşiktaş-Elazığspor maçları ile devam edilecek. 22 Aralık Pazar günü ise saat 13:30 Kayserispor-Torku Konyaspor, saat 16:00 MP Antalyaspor-Gençlerbirliği, saat 16:00 Kardemir D.Ç.Karabükspor-Fenerbahçe ve saat 20:00'de Galatasaray-Trabzonspor maçları oynanacak. 16. haftanın kapanış maçları ise 23 Aralık Pazartesi günü saat 20.00'de Bursaspor-Kayseri Erciyes ve Akhisar-Sivasspor arasında oynanacak.

Süper lig'de 17. hafta maçları ise 27 Aralık Cuma günü başlayacak. Cuma günü Kasımpaşa-Akhisar ve Gençlerbirliği-Beşiktaş maçları ile açılacak perde, cumartesi günü saat 13:30 Elazığspor-Ç.Rizespor, saat 16:00 Gaziantepspor-Bursaspor, saat 19:00 Kayseri Erciyesspor-Galatasaray maçları ile devam edecek. Süper Lig'de ilk yarının da perdesi 29 Aralık Pazar günü oynanacak Sivasspor-Kardemir D.Ç.Karabükspor, Torku Konyaspor-Eskişehirspor,Trabzonspor-MP Antalyaspor ve Fenerbahçe-Kayserispor maçları inecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.