Kartal'ın final maçı

Kartal'ın final maçı

Pazar günü iç sahada Adanaspor'u konuk edecek olan Torku Konyaspor'da bütün camia bu maça sezonun final maçı gibi hazırlanıyor. Uğur Tütüneker, pazar günü oynanacak maçı kazanmaya mecbur olduklarını söyledi

Torku Konyaspor’da, gözler, Pazar günü iç sahada Adanaspor ile oynanacak maça çevrildi. Hazırlıklar galibiyet parolasıyla devam ediyor. Erciyesspor maçının ardından bir gün izin yapan ve Salı günü haftanın ilik idmanına çıkan yeşili-beyazlılar, dün de teknik-taktik çalışma gerçekleştirdiler.. Bugün ve yarın taktik ağırlıklı iki çalışma daha yapacak olan Torku Konyaspor’da hedef: Adanaspor’u da yenerek dört’te dört yapmak ve ilk 6 şansını daha da artırmak.

Torku Konyaspor’da, Adanaspor maçı öncesi cezalı futbolcu yok. Ali Dere, Erkan Sekman ve Semih Aydilek’in tedavileri sürüyor. Takımda moral süper..  Hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor.. Pazar günü saat 14.00’de başlayacak maça, geçen yılki karşılaşmada çıkan olaylar nedeniyle İl Güvenlik Kurulunun aldığı karar gereğince Adanaspor taraftarları alınmayacak. Bu karar Futbol Federasyondu ve Adanaspor kulübüne bildirildi.  Torku Konyaspor’da, Neca, gollerine Erciyesspor maçında da devam etti.. 19 haftalık aradan sonra Kartalspor filelerini iki kez havalandırarak golle yeniden buluşan Neca, Erciyes maçında da penaltıyı gole çevirerek gol sayısını 8’e çıkardı..

Yeşil-beyazlı takımda, sezon başından buyana attığı 10 golle takımın en golcü ismi olan Erdal, Erciyes maçında pozisyonlar bulmasına karşın şanssızlığı yenemezken, Hollanda’lı futbolcu Ars ise,  5 hafta sonra golle yeniden buluştu. En son, ligin 23. haftasında Göztepe filelerini havalandıran Ars, Erciyes maçının son dakikasında da golle yeniden buluştu. Ars, forma giydiği 9 maçta toplam 7 gol attı.

TÜTÜNEKER: KAZANACAĞIZ

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Adanaspor karşılaşmasının kendileri için önemli bir final maçı olduğunu söyledi. Tütüneker, gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 hafta üst üste galip gelen takımda morallerin çok iyi olduğunu belirtti. Lig lideri Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda yendiklerini ancak bunu unutup Adanaspor maçına hazırlandıklarını vurgulayan Tütüneker, şunları kaydetti: "Mağlup olmayı hak etmediğimiz maçlar vardı. Her zaman oyun istikrarını yakalamamız gerektiğini söylüyordum. Biraz bunun üstesinden geldik. Ligde son 5 haftaya giriyoruz. Her maça konsantre olmamız lazım. Adanaspor karşılaşması bizim için önemli bir final maçı. Bu takım 14. sıradan 8. sıraya yerleşti. Oyuncularımız çok önemli bir iş yaptılar. İnşallah sezon sonuna kadar bunu devam ettireceğiz."

Tütüneker, Kayseri Erciyesspor, Çaykur Rizespor, Manisaspor ve 1461 Trabzon'un ardından iki takımın şansının olduğunu, o iki takımın içinde olmak istediklerini aktardı. Geçen haftalarda play-off iddialarıyla ilgili daha dikkatli konuştuklarını anlatan Tütüneker, "Şu an play-off şansımız çok yüksek. En azından kendi elimizde... Kendi işimizi kendimiz bitirmek istiyoruz. 1461 Trabzon girer veya girmez. Bizim sansımız var. Bu moralle en şanslı takımlardan biri biziz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.