Kartalın dersi Giresun

Kartalın dersi Giresun

Deplasmanda Giresunspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak olan Konyasporda teknik direktör Osman Özdemir, futbolcularının beynini yıkıyor. Özdemir: kaçmaktansa kovalamak daha iyi

Deplasmanda Giresunspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak olan Konyaspor’da teknik direktör Osman Özdemir, futbolcularının beynini yıkıyor.  Özdemir:  kaçmaktansa kovalamak daha iyi

 

Konyaspor’da, Giresunspor maçının hazırlıkları devam ediyor. Ligde alt sıralarda yer alan rakibini yenerek galibiyet serisini sürdürmeyi amaçlayan yeşil-beyazlılar da moral süper. Bir günlük izinin ardından Salı akşamı yapılan antrenmanla çalışmalara start veren Konyaspor’da, Milli takımlarda bulunan Mahamoudou Kere ve Abdülkerim Bardakçı antrenmanda yer almadı. Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcular daha sonra turuncu ve gri takıma ayrılarak çift kale maç yaptı. Karşılaşmanın galibi gri takım olurken oyuncular büyük sevinç yaşadı. Antrenman, koşu çalışmasının ardından yapılan açma-germe hareketleriyle antrenman sona erdi. Kartal’da, Giresunspor maçının hazırlığı dün çift antrenmanla devam etti. Yeşil-beyazlılar, sabah iki grup halinde salonda, akşam saatlerinde de Tatlıcak tesislerinde çalıştılar.. Günün ilk antrenmanına Mahamoudou Kere ve Abdülkerim Bardakçı katılmadı. İki gruba ayrılan oyuncularımız salonda kondisyon çalıştı. Konyaspor’da, Giresun yolculuğu bu sabah tarifeli uçakla İstanbul üzerinden gerçekleştirilecek. Kafile İstanbul’dan Trabzon’a uçacak ve oradan da karayoluyla Giresun’a geçerek kampa girecek.  

 

ÖZDEMİR:KOVALAYAN OLMAK İYİDİR

 

Güngörenspor mücadelesinden galibiyetle ayrılarak zorlu maçlar öncesinde moral bulduklarını ve önlerine daha güvenli baktıklarını ifade eden Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, ilkyarıda oynayacakları maçlardan alınabilecek maksimum puanı alarak önlerini görmek istediklerini söyledi. Osman Özdemir, İstanbul Güngörenspor karşılaşmasının bekledikleri gibi bir maç olduğunu belirterek, "Oyun başlar başlamaz kontrolü elimize aldık. Şanssız bir gol yedik. Geriye düşmemize rağmen maçı çevirmek güzel bir olay. Oyunu sabırlı bir şekilde oynayarak oyun disiplininden kopmadık. Ve sonucunda kazanmasın bildik. Ama bizim için İstanbul Güngörenspor maçı artık geride kaldı" dedi.

 

"Artık önemli olan Giresunspor ve ondan sonra ilk yarının bitimine kadar oynayacağımız maçlar" diyen teknik direktör Osman Özdemir, açıklamasına şöyle devam etti:

 

"Giresunspor'u son oynadığı Bucaspor maçında izledik. Gayet iyi futbol oynadılar, mücadele ettiler. Ama son dakikada yedikleri bir gol mağlup olmalarına sebep oldu. Giresunspor Bank Asya 1.Lig'i çok iyi tanıyan tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım. Puan anlamında belki sıkıntılılar ama takımlarının kalitesi ortada. En kısa süreçte bu kötü gidişatı düzeltmek istiyorlar. O da bizimle oynayacakları ilk maç olacaktır. Ama bizde takım olarak deplasmanın ve Karadeniz'in zorluğunu biliyoruz. Her zaman olduğu gibi zor bir maç olacak. İnşallah düşüncelerimizi gerçekleştirerek iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum..."

 

'Konyaspor'un artık hedef takım olmaya başlamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?' Osman Özdemir, "Bu beraberinde bir takım zorlukları getirecektir. Bundan sonrası çok önemli. 'Kaçan olmaktansa kovalayan olmak her zaman avantajlıdır'. Şu an biz kovalıyoruz. Belki bunu ilerleyen haftalarda puan cetvelindeki yerimize göre daha da fazla hissedeceğiz. Am biz Bank Asya 1.Lig'de dikkati çektik. Tabiki bundan sonraki maçlarımızda rakiplerimiz bize karşı daha iyi konsantre olacak. İşler biraz daha zorlaşacak. İnşallah üstesinden geleceğimize inanıyoruz" şeklinde cevap verdi.

 

PAWELEK AYIN OYUNCUSU

 

'Ayın Futbolcusu' anketinde birinci olan kaleci Mariusz Pawelek ödülünü Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde Salı akşamı yapılan antrenman öncesinde aldı.

 

Sosyal medyadaki sitesi tarafından ilk kez düzenlenen yarışmada birinci seçilen Pawelek’e, site yöneticisi Muhammet Saydam ve üyeler Ümit Yılmaz ile Abdüssamet Ermiş tarafından günün anısına bir plaket ile çeşitli hediyeler verildi.İlk kez böyle bir hediye aldığını ve çok mutlu olduğunu ifade eden Polonyalı kaleci Mariusz Pawelek, kendisini bu ödüle layık görenlere teşekkür ederken, site yöneticisi de ilk düzenlenen ankete katılımın yüksek olduğunu, bundan sonraki haftalarda da devam ederek geleneksel hale getirecekleri anketle alınan başarılı sonuçlarla tüm Konyalıları gururlandıran oyuncuları ödüllendirmeyi ve destek vermeyi amaçladıklarını dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.