Kartal'ın derdi bir adım öne geçmek

Kartal'ın derdi bir adım öne geçmek

Pazar günü Bucaspor ile oynanacak zorlu karşılaşma için hazırlıklarını sürdüren Torku Konyaspor'un derdi, ilk maçta farklı bir skor alarak ikinci maça avantajlı gitmek istiyor.

Torku Konyaspor’da gözler, Bucaspor ile oynanacak play-off karşılaşmalarına çevrildi. Yeşil-beyazlı takımda Pazar günü oynanacak ilk maçın hazırlıkları başladı. Kombine ve VİP tribünü biletleri bu karşılaşmada geçersiz olacak..

Bucaspor ile Pazar günü iç sahada, 23 Mayıs Perşembe günü de Buca’da karşılaşacak olan Kartallar, her iki maçı da kazanarak finale kalmayı amaçlıyor.. Torku Konyaspor, Bucaspor engelini geçmesi halinde Adana Demirspor-Manisaspor arasında yapılacak maçları üstünlükle kapatan takımla finalde mücadele edecek.. Futbol Federasyonuna yakın çevrelerden alınan bilgilere göre, final maçı Ankara veya İstanbul’da oynanacak.  Torku Konyaspor’da, Bucaspor maçının hazırlıkları, bir günlük izinden sonra Salı günü yapılan antrenmanla başladı.. Dünde teknik-taktik çalışan Kartallar bugün ve yarın taktik ağırlıklı bir çalışma yapacaklar ve Cumartesi günü ter atarak hazırlıkları tamamlayarak tesislerde kampa girecekler. Kartalların antrenmanlarına U19 Milli Takım hazırlık kampında bulunan Abdülkerim Bardakçı ve İsmail Güven katılmazken, Neca Fernandes ile Ali Dere takımdan ayrı olarak çalıştı. Teknik adamlar, antrenmanlarda moral motivasyonu çalışmalarına da ağırlık veriyor. Torku Konyaspor ile Bucaspor arasında Pazar günü, saat 19.00’da oynanacak maç  içini statta geniş güvenlik önlemleri alınacak. Bu arada, Pazar günkü karşılaşmada sezonluk kombine biletlerin ve VİP tribün biletlerinin geçersiz olduğu açıklandı.. Bu nedenle maça gelen herkes bilet alarak karşılaşmayı izleyebilecekler.

RECEP AYDIN ÜMİTLİ KONUŞTU

Torku Konyaspor’un alt yapısından yetişen futbolcularından Necep Aydın, play-off maçları için ümitli konuştu. Play-off'a büyük bir mücadele örneği göstererek kalmayı başardıklarını ve önlerinde Süper Lig hedeflerinin bulunduğunu belirten Recep, aynı performansı devam ettirerek 3 maç sonunda Süper Lig'e yükseleceklerine inandıklarını söyledi.

Geride gelerek sezonu ilk 6 takım arasında bitirme başarısını gösterdiklerini belirten Recep Aydın, açıklamasını şöyle sürdürdü.

"Kesinlikle küçümsenmemesi gereken bir başarı elde ettik. Son 8 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgiden oluşan bir performans sergileyerek ilk hedefimiz olan play-off'a kalmayı bildik. Bakıldığında şanssız maçlar çıkarmasaydık ilk 2'den bile Süper Lig'e çıkabilirdik. Ama bizim için önemli olan bundan sonrası.. Şimdi, Süper Lig'e yükselme adına önümüzde 3 maçımız kaldı. Bucaspor eşleşmesi zor geçecek. Rakibimiz bu ligin genç oyunculardan kurulu ve iyi futbol oynayan takımlarından. Bizde takım olarak kaliteli oyunculardan oluşuyoruz. Kalitemizi ve isteğimizi Bucaspor eşleşmesinde sahaya yansıtarak finale yükseleceğimize inanıyoruz. Finalde de kazanan taraf olarak adımızı Süper Lig'e yazdıracağız. Bu konuda inancımız tam. Süper Ligi hak ediyoruz.."

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.