Kartal'ın bugünkü rakibi Adana Demir

Kartal'ın bugünkü rakibi Adana Demir

Torku Konyaspor, devre arası kampında ilk hazırlık maçını bugün Adana Demirspor ile oynayacak. Forvet oyuncusu transferi için de temaslar sürdürülüyor

Salı günü Antalya Kundu’da, Kremlin otelde toplanan ve Çarşamba günü sabah ikinci yarı hazırlıklarına başlayan Torku Konyaspor’da çalışmalar günde çift antrenmanla sürüyor.  Teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde önceki akşam gerçekleştirilen çalışmaya tüm oyuncular katıldı. Düz koşu ve topla yapılan pas ve dinamik ısınmayla başlayan antrenman, gruplar halinde yapılan top kontrolüne dayalı pas çalışması ve çift kale maçla sona erdi.

Dün de çift antrenman gerçekleştiren Kartallar, bugün ise, Antalya kampında ilk hazırlık maçına çıkacaklar. PTT 1. lig ekiplerinden Adana Demirspor ile yapılacak karşılaşma Emirhan otel sahasında oynanacak ve saat 18.00’de başlayacak. Torku Konyaspor teknik adamları maçta bir çok oyuncuya şans vererek ikinci yarı öncesi durumlarını bir kez daha görme olanağı bulacaklar. Torku Konyaspqor, Antalya kampında önümüzdeki hafta boyunca 3 hazırlık maçı daha yapacak.

İkinci yarı zor geçecek

Torku Konyaspor idari menaceri Seyit İçgül, Antalya kampının iyi geçtiğini ve sezonun ikinci yarısına iyi başlayarak Süper Lig hedefine ulaşma adına sıkı bir şekilde çalıştıklarını belirtti. Menajer Seyit İçgül, transfer konusunda temasların devam ettiğini ve maksimum katkı sağlayacak oyuncuyu takımımıza kazandıracaklarını söyledi. Ara transferde sadece Murat Akın'ın takıma katıldığını belirten menajerimiz Seyit İçgül açıklamasını şöyle sürdürdü.

"Murat Akın bu ligde her takımda oynayabilecek ve önemli katkı sağlayabilecek düzeyde kaliteli bir oyuncu. İyi bir transfer yaptığımızı söyleyebilirim. Şu an için forvet mevkisine takviye için temaslarımız devam ediyor. Devre arası transfer yapmak gerçekten zor. Kadromuza katmak istediğimiz iki oyuncu takımlarıyla sözleşmeleri devam ettiği ve bonservis bedelleri yüksek olduğu için olmadı. Ligin ilk yarısında gol yollarında yaşadığımız sıkıntıyı aşmak adına bir forvet oyuncusunu transfer etmek için görüşmelerimiz devam ediyor. Transferde hata yapmamak ve takımımıza maksimum katkı sağlayacak ismi kadromuza dahil etmek için çalışıyoruz."

Torku Konyaspor'un sezonun ilk yarısında istenilen sonuçları alamadığını ve bunun da puan cetveline olumsuz yansıdığını sözlerine ekleyen menajerimiz Seyit İçgül, açıklamasını şöyle tamamladı. 

"Bakıldığında gerçekten kaliteli oyunculardan kurulu bir takıma sahibiz. Ama bir türlü istikrarı yakalayamadık. Sonuçları alamadığımız ve beklenmedik puan kayıpları yaşadığımız için zirvenin gerisinde kaldık. Ama teknik heyet değişikliği ve son haftalarda yakaladığımız çıkış ile puan farkını azalttık. Sezonun ikinci yarısı daha çekişmeli geçecek. Bizde Süper Lig yarışının içerisinde olacağız. Hedefimizi sonuna kadar kovalayacağız. İlk 2'den veya play-off grubundan Süper Lig'e çıkacağız. Bunu da başaracağımıza inanıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.