Kartal'ımız 'zıpkın' gibi

Kartal'ımız 'zıpkın' gibi

Yarın Karşıyaka ile sezonun en zor maçlarından birisini daha oynayacak olan Torku Konyaspor'da sorun yok. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, bu maçın son çalışmasını bugün yapacak ve maç saatini bekleyecek

Torku Konyaspor’da, Karşıyaka maçı hazırlıklarının Konya bölümü tamamlandı ve takım dün İzmir’e gitti.. Kadroda 19 futbolcu yer aldı. Cumartesi günü, kendisi gibi ligde ilk 6 mücadelesi veren Karşıyaka ile zor bir maça çıkacak olan Kartallar, dün sabah kahvaltısından sonra İzmir’e hareket ettiler.. Kafilede 19 futbolcu yer aldı.. Önceki gün taktik ağırlıklı bir çalışma yapan yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar dün de akşam saatlerinde Karşıyaka tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanla devam etti. Bugün de biri çalışma yapacak olan Torku Konyaspor’da  sakat olan Ali dere, Semih Aydilek, Erkan Sekman, Murat kalkan ve kaleci Deniz Öksüz dışında eksik yok. Moral süper.. Planlar galibiyet üzerine yapıldı. Torku Konyaspor’un İzmir kafilesi şu futbolculardan oluştu. Erdinç Yavuz, Kaya Tarakçı,  Emrullah Şalk, Tolga Ünlü, Ali Turan, Selim Ay, Muhammet Yürükuslu, İshak Çakmak, Murat Ükın, Şenol Akın, Recep Aydın, Ömer Ali Şahiner, Neca Fernandes, Erdal Kılıçlaslan, Serkan Şahin, Sjoerd Adrianus Theodorus  Ars, Abdülkerim Bardakçı, İbrahim Alan, Atilla Yıldırım.


Torku Konyaspor, ligde geride kalan son 4 maçın 2’sini deplasmanda, 2’sini ise iç sahada oynayacak. Bu hafta İzmir deplasmanında Karşıyaka ile mücadele edecek olan yeşil-beyazlılar, bir sonraki hafta ilk iki mücadelesi veren Manisaspor’u konuk edecek. 33. hafta da Urfa deplasmanına çıkacak olan Torku Konyaspor, perdeyi iç sahada oynayacağı Ankaragücü maçıyla kapatacak.. Kalan 4 maçı da kazanarak iyi bir final yapmayı amaçladıklarını belirten Konyaspor yöneticileri, ilik 6’ya girerek play-off’a kalınması halinde Torku Konyaspor’un Süperi lige en yakın aday olduğunu belirttiler.. Son haftalarda oynadıkları futbol ve aldıkları puanlarla bunu gösterdiklerini de belirten yöneticiler, zoru başararak Konyaspor’un süper lige yükseleceğine gönülden inandıklarını, teknik adam ve futbolculara güvendiklerini açıkladılar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.