Kartal'da yüzler güldü

Kartal'da yüzler güldü

Kayseri Erciyesspor'u Gekas'ın attığı golle geçmeyi başaran ve puanını 9'a çıkartan Torku Konyaspor'da futbolculara 3 gün izin verildi. Erdal, güzel günlerin kendilerini beklediği söyledi

Torku Konyaspor’da yüzler güldü.. Kayseri Erciyesspor’u iç sahada tek golle de olsa geçen yeşil-beyazlılar moral ve güven tazeledi. Cumartesi akşamı, 4. kez taraftarları karşısına çıkan Kartallar, taraftarlarının verdiği destekle, ikinci yarıda Gekas’ın attığı golle Erciyesspor engelini geçerek iç sahada galibiyet serisini sürdürdü.

Lig perdesini evinde Fenerbahçe galibiyetiyle açan ve ardından iç sahada oynadığı Kasımpaşa maçını kaybeden Torku Konyaspor, Gençlerbirliği ve Erciyesspor’u da yenerek iç saha galibiyet sayısını 3’e ve puanını da 9’a yükseltti. Konyaspor, deplasmanda oynadığı 3 maçı da kaybetti. Yeşili-beyazlı taktımda biri diğer önemli gelişme de golcü futbolcu Gekas’ın ilk golünü atarak güven kazanması oldu..

Torku Konyaspor’da, Ulusala maçlar nedeniyle lige biri hafta ara verilmesi sonucu futbolculara 3 gün izin verildi. Kartallar, bayram sonrası deplasmanda oynayacakları Gaziantepspor maçının hazırlıklarına Çarşamba günü başlayacaklar. Teknik adamların programına göre, günde çift antrenmanla bu maça hazırlanacak olan yeşil-beyazlılar, muhtemelen Pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile hazırlık maçı oynayacaklar. Torku Konyaspor, bayramda da izini yapmayarak antrenmanları sürdürecek.

ERDAL: GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR

Kayseri Erciyesspor maçını kazanarak moral bulduklarını ifade eden temsilcimizin tecrübeli isimlerinden Erdal Kılıçaslan, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip bir çıkış yakalamak istediklerini sözlerine ekledi. Deplasmanlarda oynadıkları maçlarda iyi mücadele etmelerine rağmen istedikleri sonuçları alamadıklarını ve bunun da moral anlamda kendilerini olumsuz yönde etkilediğini ancak Kayseri Erciyesspor önünde alınan 3 puanın ilaç gibi geldiğini ifade eden Erdal Kılıçaslan, "Gerçekten bizim için önemli bir maça çıktık. Sahamızda puan kaybı yaşamak istemiyorduk. Bunu da başardık. İyi oynamadık belki ama gerçekten iyi mücadele ettik. Karşılığını da rakibimizi mağlup ederek aldık. Yeni bir takım olduğumuzu ve biraz zamana ihtiyacımız olduğunu ifade etmiştik. Yavaş yavaş uyum sorununu atıyoruz. İnanıyorum ki lige milli maç nedeniyle verilen ara bizim için çok iyi gelecek. Artık iç sahada gösterdiğimiz performansı deplasmanda da tekrarlamak istiyoruz. Dış sahada iyi oynadığımız maçları kaybettik. İnşallah Gaziantepspor maçıyla bu kötü gidişimize de 'dur' diyeceğiz ve bir çıkış yakalayacağız. Bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.