Kartal'da sol beke takviye

Kartal'da sol beke takviye

Torku Konyaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Teknik Direktör Uğur Tütüneker sol beke Munammet'e alternatif oyuncu istedi. Yönetim Başiktaş'tan Emre Özkan ve Galatasaray'dan Çağlar Birinci için harekete geçti.

Torku Konyaspor transferde şuana kadar istediğini alamadı. Süper Lig'de mücadele edecek takımlar anlaştıkları oyunculara birer birer imza attırırken Konyaspor cephesinden henüz resmi bir transfer açıklaması gelmedi. Kartal'da isimler havada uçuşuyor. Elmander, Semih, Eneramo, Banehena, Aydın Yılmaz, Ceyşhun Gülselam gibi oyuncuların isimleri Konyaspor ile anılıyor. Her geçen gün bu isimlere yenileri ekleniyor. Kulislerde dolaşan son iddialara göre Teknik Drektör Uğur Tütüneker Muhammet Yürükuslu'ya alternatif bulunmasını istedi. Bunun üzerine harekete geçen yönetim Galatasaraylı Çağlar Birinci ve Beşiktaş'tan Emre Özkan'ı yakın takibe aldı. İki oyuncunun da sözleşmesi sona erdi. Oyuncuların takımlarına herhangi bir ücret ödemeyecek olan Torku Konyaspor oyuncuları ikna etmeye çalışacak. Beşiktaş'ta başarılı bir sezon geçiren Emre Özkan takımından çok cüzi bir miktar alıyordu. Hem bonservisinin olmaması hemde makul rakamlara gelebilecek olamıs Emre'yi Konyaspor'a yaklaştıran nedenler olarak öne çıkıyor. Çağlar Birinci ise Galatasarayda 950 bin lira alıyordu. Bu yüksek yıllık ücret nedeniyle bu transferin Konyaspor açısından zor olacağı yönetimin fiyatı daha cüzi rakamlara çekmeye çalıştığı bildirildi. Ayrıca Çağlar için Trabzonspor'un da devrede çolduğu iddia ediliyor. Trabzon doğumlu oyuncunun Trabzonspor'a sıcak baktığı iddia edildi.

İSİM ÇOK İMZA YOK

Güçlü bir kadro oluşturularak Süper ligde kalıcı olması amaçlayan yeşil-beyazlı takımda listeye her geçen gün yeni isimler giriyor. Özellikle, transfer piyasasında yerli oyuncu sıkıntısı nedeniyle yabancı futbolcu transferine daha sıcak bakan Torku Konyaspor yönetiminin hafta sonuna kadar bazı futbolcuların transferinde sona gelebileceği öğrenildi.. Ancak, bu futbolcuların isimleriyle ilgili açıklama yapılmadı.. Galatasaray’dan Elmander ile birlikte aynı takımdan Aydın Yılmaz ve Ceyhun Gülselam, Fenerbahçe’den Semih ve ön libero Selçuk Şahin, Sivasspor’dan ayrılan Enerano, Orduspor’dan Banahane ve kaleci Fornezzi, Beşiktaş’tan sol bek Emre Özkan ve İBB'den Tevfik Köse ile Mersin İdmanyurdu’ndan kaleci David Bicik’i transfer listesine alan yeşil-beyazlı yöneticiler, dünden itibaren de gözlerini Yurt dışına çevirdiler. Hollanda 1. lig takımlarından AZ Alkmaar’da oynayan iki futbolcuyla ilgili adı geçen kulüp yöneticileriyle görüşmeler yapıldığı haber alındı. Torku Konyaspor’da, yaz tatili de sürüyor.. Ligin bitimiyle birlikte izine çıkan yeşil-beyazlı futbolcuların çoğunluğu Konya dışına çıkarken, evi Konya’da olanlar ise tatil için Antalya’yı seçti. Torku Konyaspor’da, uzun tatil 30 Haziran’da sona erecek ve futbolcular 1 Temmuz’da Konya’da toplanarak Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde yeni sezon için antrenmanlara başlayacaklar. Kartallar, lig hazırlıklarını Konya, Bolu ve muhtemelen Almanya olmak üzere üç etapta gerçekleştirecekler. Lige kadar en az 8 hazırlık maçı oynanması planlanmakta.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.