Kartal'da Slovenya heyacanı!

Kartal'da Slovenya heyacanı!

Torku Konyaspor’da gözler,Salı günü Slovenya’da başlayacak 3. etap hazırlıklarına çevrildi..

Transferde, Haziran ayı başından buyana önemli yol kateden ve iki futbolcu transferi konusunda da temaslar sürdürülen yeşil-beyazlı takımda Bolu kampının ardından verilen 3 günlük izin sürüyor.. Bugünde dinlenecek olan Kartallar, yarın İstanbul’da toplanarak öğleyin Slovenya’ya uçacaklar.

ÖZEL MAÇLAR SERİSİ BAŞLIYOR

Torku Konyaspor’un Slovenya kampı 6 Ağustos’a kadar devam edecek ve bu dönem içerisinde teknik-taktik antrenmanlarına yanı sıra 4-5 hazırlık maçı oynanacak. Temsilcimiz, Slovenya dönüşü Ankara TSYD kupası maçlarına katılarak lig öncesi son rötuşları gerçekleştirecekler.. Slovenya kampına, Almanya’da ameliyat olan Erdal ile birlikte yabancı oyuncular Ezechiel N’douassel, kaleci Charles İtandja ve Tomas Borek Yurt dışından katılacaklar. Kibong Mbamba ve Konya dışında olan futbolcular kafileye İstanbul’da dahil olurken, Elvis Kokalovic, Konya’da bulunan diğer oyuncularla birlikte Salı sabah uçakla İstanbul’a gidecek. Slovenya yolculuğu ise, saat 12.30’da başlayacak.

İSMAİL GÜVEN 8 DAKİKA OYNADI

Öte yandan, Torku Konyaspor’un genç futbolcusu İsmail Güven’in de yer aldığı U19 Milli takımı ilk maçında Sırbistan’a 2-1 yenildi. Litvanya'da önceki gün başlayan UEFA 2013 U19 Avrupa Şampiyonası B grubunda yer alan U19 Milli Takımına sakat olan Abdülkerim’in yerine Milli takıma çağrılan İsmail Güven, 82. dakikada İbrahim Coşkun'un yerine oyuna dahil oldu. İsmail Güven, Mersin’de yapılan Akdeniz oyunlarında da U19 Milli takım formasını giymiş ve başarılı bir performans sergilemişti. U19 Milli takım ikinci maçını 23 Temmuz Salı günü saat 21.00'de Fransa ile oynayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.