Kartal'da Rize hazırlığı başladı

Kartal'da Rize hazırlığı başladı

PTT 1. Lig'in 25. haftasında Boluspor'la kendi saha ve seyircisi önünde oynanan ve karşılaşmayı 1-0 kaybederek, ilk 6 şansını zora sokan Torku Konyaspor'da, hafta sonunda oynanacak olan Çaykur Rizespor maçının hazırlıkları başladı

Torku Konyaspor’da, Pazar günü deplasmanda Rizespor ile oynanacak maçının mesaisi başladı..  Cumartesi günü, Boluspor maçından sonra Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde antrenmana çıkan ve ter atan yeşil-beyazlılar Pazar gününü dinlenerek geçirdiler.. Dün akşam saatlerinde tesislerde haftanın ilk antrenmanına çıkan Kartallar, bugün çift antrenman yapacak.  Torku Konyaspor’da Rize maçı hazırlıklarının Konya bölümü Perşembe günü yapılacak antrenmanla tamamlanacak ve takım Cuma günü karayoluyla Ankara’ya, oradan da uçakla Trabzon’a gidecek. Kafile Trabzon’dan Rize’ye geçerek kampa girecek.. Hazırlıklar Cumartesi günü Rize’de yapılacak antrenmanla tamamlanacak.  Yeşil-beyazlı takımın, Hollandalı golcü futbolcusu Ars ise, formayı giydiğinden buyana ilik kez gol atamadı.. Ars, daha önce Adana Demirspor filelerini 3 kez havalandırmış, Tavşanlı Linyitspor,  Göztepe ve Samsunu maçlarında da 1’er gol atmıştı. Boluspor yenilgisiyle 33 puanda kalan Torku Konyaspor, kendisi gibi haftayı Denizli deplasmanında aldığı tek golle yenilgiyle kapatan ve 42 puanla 3. sırada bulunan Rizespor ile Pazar günü zor bir maça çıkacak. Hedef, Rizespor’u evinde yenerek ilk 6 umutlarını sürdürmek. Takımda Ali Dere, Şenol ve Semih dışında eksik yok.

BOLU YENİLGİSİ TARAFTARI ÜZDÜ

Son haftalarda iç sahada başarılı sonuçlara imza atan Torku Konyaspor'da Bolu yenilgisi taraftarı üzdü. Havaların ısınması ve takımın da iyi sonuçlar almasıyla maçlara ilgi gösteren yeşil-beyazlı taraftarlar Bolu maçında da takımlarını yalnız bırakmadı. Karşılaşmaya büyük ilgi gösteren Torku Konyaspor taraftarı maç boyunca takımını destekledi. Ancak Ars'ın kaçırdığı penaltı ve gollerle üzülen futbolseverler Boluspor'un bulduğu gol sonrası yıkıldı. Ancak takımlarını desteklemeyi bırakmayan taraftarlar maç sonrası skor tabelasındaki sonuçla büyük şaşkınlık ve hayal kırıklığı yaşadı. Yenilgiye üzülen taraftarlar Boluspor'lu Barbaros Bahadır başta olmak üzere diğer oyuncuların tahrik edici hareketlerine büyük tepki gösterdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum