Kartal'da Play-Off  seferberliği  başladı

Kartal'da Play-Off seferberliği başladı

Torku Konyaspor’da, Bucaspor ile Pazar günü iç sahada yapılacak karşılaşmanın hazırlıkları da başladı. Yeşil-beyazlı ekipte oyuncular teknik ekip yönetim ve Konya şehri bu maçlar için kenetlenmiş durumda

Ligde, son 8 hafta da aldığı başarılı sonuçlarla play-off yarışına katılan ve geride kalan Pazar günü de Ankaragücü’nü tek golle geçerek play-off vizesi alan Torku Konyaspor’da gözler şimdi de Süper lige çevrildi. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan, ancak beklenmedik  maçlarda kaybedilen puanlarla bu yarıştan kopan yeşil-beyazlılar, Süper lig için play-off’ta en şanslı takım olarak gösteriliyor. Üç yıl öncede play-off maçları sonunda Süper lige yükselen Torku Konyaspor, bu sezonda aynı başarıyı tekrarlamayı amaçlıyor.

Torku Konyaspor’da, bu karşılaşmaların hazırlıkları, bir günlük izinin ardından dün öğleden sonra yapılan antrenmanla başladı.. Takımda, sakat olan Neca ve Ali dere dışında eksik yok. Hazırlıklar Cumartesi günü tamamlanacak ve futbolcular tesislerde kampa girecek.

İLK MAÇLAR PAZAR GÜNÜ

PTT 1.Lig'de play-off eleme maçlarının programı da belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonunca yapılan açıklamaya göre,  ilki maçlar 19 Mayıs Pazar günü oynanacak. Programa göre, Konya’da saat 19.00’da Torku Konyaspor-Bucaspor, Adana’da ise, 21.15’de ise Adana Demirspor-Manisaspor karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmaların rövanşları ise, 23 Mayıs Perşembe günü rakip sahalarda oynanacak. Manisaspor-Adana Demirspor maçı saat 19.00’da, Bucaspor-Torku Konyaspor karşılaşması ise saat  21.45'te başlayacak.

Konya, Adana, Buca ve Manisa’da yapılacak maçlarda üstünlük sağlayan takımlar finale yükselecek. Final maçı ise 26 Mayıs Pazar günü tarafsız biri sahada oynanacak. Bu karşılaşmaların, finale kalacak takımların coğrafi konumları da göz önüne alınarak Ankara, Eskişehir veya Denizli’de oynanabileceği ileri sürüldü. Final maçını kazanan takım da Süper lige yükselecek 3. takım olacak.

merhabahaber.com Kaynak gösterilmediği taktirde yasal işlem açılacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.