Kartalda moraller iyi

Kartalda moraller iyi

Konyasporda ikinci yarı hazırlıkları, Belekte neşe içerisinde devam ediyor. Yoyo testinden geçirilen ve sonuçların olumlu çıkan yeşil-beyazlı takımda moralin ene üst seviyede olduğu bildirildi

Konyaspor’da ikinci yarı hazırlıkları, Belek’te neşe içerisinde devam ediyor. Yoyo testinden geçirilen ve sonuçların olumlu çıkan yeşil-beyazlı takımda moralin ene üst seviyede olduğu bildirildi

 

Konyaspor’un Antalya kampı moralli bir şekilde devam ediyor. Yeşil-beyazlı temsilcimizin önceki akşam saatlerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yaptığı antrenmana salonda çalışan Aykut Uluç katılmazken, Ertuğrul Arslan takımdan ayrı olarak fizyoterapist Ahmet Bayrak gözetiminde çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman top tekniğine dayalı çalışmayla devam etti. Oyuncular daha sonra 3 takıma ayrılarak savunma ve hücum organizasyonları üzerine taktik bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi.

Kartallar, dünü çift antrenmanla geçirdi. Sabah Arcadia otelin salonunda ağırlık çalışması yapan Konyaspor’da, akşam saatlerinde de sahada teknik-taktik çalışması gerçekleştirildi..  Salon çalışmasına tüm oyuncular katıldı.. Bu arada, sözleşmesi sezon sonuna kadar uzatılan Gökhan Emreciksin dün kampa katıldı ve çalışmada yer aldı. Hakan’ın da kalacağı bildirildi.. Teknik adamlar, çalışma temposundan memnun olduklarını belirttiler ve takımın havasının çok iyi olduğunu, bunu ligin ikinci yarısına yansıtmaları halinde sezonu en iyi yerde bitireceklerini söylediler. Öte yandan, Konyaspor’un Belek devre arası kampında oynayacağı iki hazırlık maçının saatleri belli oldu. Teknik adamlar tarafından yapılan açıklamaya göre, 3 Ocak Salı günü Altay ve 5 Ocak Perşembe günü Karşıyaka ile oynanacak hazırlık maçları Arcadia otel spor kompleksinde gerçekleştirilecek ve her iki maçta saat 15.00’de başlayacak.

ERTUĞRUL:  BU TAKIM BAŞARACAKTIR

Sezon öncesinde Adanaspor ile oynanan özel maçta sakatlanan ve ön çapraz bağlarından ameliyat olan Ertuğrul Arslan, tedavi ve rehabilitasyon sürecinin ardından katıldığı Belek kampında çalışmalarına özel br program doğrultusunda devam ediyor. Tecrübeli oyuncu fizyoterapist Ahmet Bayrak gözetiminde kuvvet, denge ve dayanıklılık çalışmaları yapıyor. Uzun süre futboldan uzak kaldığını, futbolu özlediğini ifade eden Ertuğrul Arslan, tam hazır olmadan sahalara dönmek istemediği için çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürdüğünü belirterek, “Takımımız bana göre sezonun ilk yarısında başarılı bir grafik çizdi ve olumsuz düşünenlere en güzel cevabı sahadaki mücadelesi ve aldığı sonuçlarla verdi. Ligin ikinci yarısı takımların hedefleri doğrultusunda daha zorlu geçecek. Ama Konyaspor’un bu zorluğunda üstesinden geleceğine sezon sonunda ilk 2’den veya en kötü ihtimalle ilk 6 takım arasına girerek yeniden Süper Lig’e yükseleceğine inanıyoruz. Bu inancımızdan hiçbir şey kaybetmedik. Bizim diğer rakiplere göre en büyük avantajımız birlik beraberliğimiz ve yakaladığımız takım ruhumuz. Bunun da bizi hedefimize ulaştıracağına inanıyorum”şeklinde görüş belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.