Kartal'da isimler havada uçuşuyor

Kartal'da isimler havada uçuşuyor

Süper Lig'de kalıcı olmanın hesaplarını yapan Torku Konyaspor'da transfer için birçok futbolcunun ismi geçiyor, ancak bu oyuncularla imza aşamasına gelinmedi. Yeşil-beyazlı yönetim, hafta sonunu istişarelerle geçirecek.

Torku Konyaspor’da  transfere hafta sonu tatili. Dış transfer çalışmalarına Pazartesi günü yeniden başlanacak. Süper ligde kalıcı olmayı amaçlayan ve transfere 40 milyon TL’lik bir bütçe ayıran yeşil-beyazlı takımda, hafta boyunca devam eden yoğun çalışma temposuna hafta sonu molası verildi..  Yöneticilerle birlikte hafta içerisinde çalışmalara katılan ve Cuma günü İstanbul’a dönen teknik direktör Uğur Tütüneker, Pazartesi gününden itibaren İstanbul’da transfer konusunda temaslar yapacak. Torku Konyaspor yöneticileri de isimleri belirlenen diğer oyuncularla ilgili çalışma yürütecekler.

Torku Konyaspor’da, 28 Haziran’da başlayacak lig hazırlıklarına kadar transferin büyük bir bölümünün bitirilmesi planlanmakta. Kartallar, hazırlıklara Konya’da başlayacaklar ve daha sonra Yurt dışında kampa girerek turnuvalarda mücadele edecekler.
Dış transferde en az 12 futbolcu almayı amaçlayan yeşil-beyazlı takımda transfer listesinde  Galatasaray’dan Elmander, Aydın Yılmaz ve Ceyhun Gülselam, Orduspor kalecisi Fornezzi, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan  Eduardo Carvalho ve Mersin İdmanyurdu’ndan David Bicik ve ismi açıklanmayan bir futbolcu daha bulunmakta. Yöneticilerin, Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Orduspor’dan bir’er futbolcu üzerinde daha durdukları ileri sürüldü.


BİR SEZONDA 38 GOL ATILDI

Torku Konyaspor, geride kalan sezonda, en az gol atan takımlar arasında yer aldı.. Kartallar, ligin normal döneminde 387 gol attı ve kalesinde ise 35 gol gördü. Yeşil-beyazlılar, play-off’ta ise 4 gol attı ve 2 gol yedi.

Torku Konyaspor’da, sezonun en golcü ismi 13 golle Erdal Kılıçaslan olurken, kendisini 9 golle Neca Fernandes ve 7 golle ara transferde kadromuza dahil edilen Sjoerd Adrianus Theodorus Ars izledi.  Konyaspor’un diğer gollerinde ise, 2’şer golle Ömer Ali Şahiner ve Recep Aydın ile birlikte ara transferde ayrılan Sinan Özkan oldu. Selim Ay, Atilla Yıldırım ve Şenol Akın ise, 1’er gol attı.  Torku Konyaspor'un play-off grubunda oynadığı Bucaspor maçlarında golleri atan isimler Murat Akın ve Selim Ay olurken, Süper Lig biletini aldığı Manisaspor final maçının golleri Recep Aydın ve Sjoerd Adrianus Theodorus Ars'tan geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.