Kartal'da iş zamanı

Kartal'da iş zamanı

Torku konyaspor taraftarları, yönetimden icraat bekliyor. Yeşil-beyazlı ekibin yönetiminin daha önce görüşülen futbolcularla bugünden itibaren masaya oturması ve sözleşme imzalaması bekleniyor.

Torku Konyaspor’da yönetim ve teknik kadroyu, bugünden itibaren transferde yoğun bir hafta  bekliyor. İki yıl aradan sonra süper lige yeniden yükselen ve kalıcı olmak isteyen yeşil-beyazlı takımda, iç transferde Ali Turan gibi sözleşmesi biten futbolcularla yeniden anlaşma zemini aranacak.. Dış transferde ise, geçtiğimiz hafta belirlenen strateji doğrultusunda çalışmalara, hafta sonu tatilinin ardından  yeniden başlanacak.
Torku Konyaspor’da, geçtiğimiz hafta teknik direktör Uğur Tütüneker ile yapılan görüşmenin ardından dış transferde ilk planda öne çıkan isimler; Galatasaray’dan Elmander, Aydın Yılmaz ve Ceyhun Gülselam, Orduspor kalecisi Fornezzi, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan  Eduardo Carvalho ve Mersin İdmanyurdu’ndan kaleci David Bicik oldu. Bunların dışında  yönetimin listesinde Mersin İdmanyurdu’ndan iki, Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Orduspor’dan bir’er futbolcu bulunduğu öğrenildi.

KAMP PROGRAMI BELLİ OLUYOR

Torku Konyaspor’da, 28 Haziran’da Konya’da başlatılması planlanan lig hazırlıklarının tarihi değişti.. Buna göre, 1 Temmuz Pazartesi günü Konya’da toplanacak olan Kartallar, bir haftalık çalışmanın ardından iki gün izin yapacaklar ve ardından da Bolu’da kampa girecekler. Yönetime yakın çevrelerden alınan bilgilere göre, Bolu kampı yaklaşık 10-12 gün sürecek ve iki günlük izinin ardından takım Almanya’ya giderek kampa girecek. 15 gün kadar sürecek  Almanya kampında kondisyon, teknik-taktik antrenmanlarının yanı sıra, hazırlık maçları oynanacak olan yeşil-beyazlılar  turnuvaya da katılacaklar.. Yurt dışı kampı için sponsor firmalarla görüşmeler devam ediyor. Kartallar, daha sonra Türkiye’ye dönerek hazırlıklarını Konya’da Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde sürdürecekler.  Kamp programı konusunda hafta içerisinde geniş açıklama yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.