Kartalda imza zamanı

Kartalda imza zamanı

Yeni sezon için güçlü bir kadro kurmanın hesaplarını yapan Konyasporda görüşülen ve prensipte anlaşmaya varılan futbolcularla bu hafta için de sözleşme imzalanacak

Yeni sezon için güçlü bir kadro kurmanın hesaplarını yapan Konyaspor’da görüşülen ve prensipte anlaşmaya varılan futbolcularla bu hafta için de sözleşme imzalanacak. Hüsnü Özkara’nın Ankara’daki temasları sürüyor.

Konyaspor’da, teknik direktör sorununun giderilmesinin ardından başlanılan dış transfer çalışmaları sürüyor. İmzaların bu haftadan itibaren atılmaya başlanacağı bildirildi. Yeşil-beyazlı yöneticiler ve teknik direktör Hüsnü Özkara tarafından yürütülen transferde, kaleci olarak Kartalspor’un tecrübeli file bekçisi Kaya ile prensipte anlaşma sağlandığı kaydedildi.. Robak’ın durumunun belli olmaması nedeniyle forvet arayışında yavaş davranan Konyaspor yöneticileri, Bank Asya l. ligde yabancı futbolcularda aranılan yaş sınırlamasının kaldırılması nedeniyle kaleci Pawelek’i de ikna etmeye çalışıyorlar. Ancak, Pawelek’in süper lig takımlarıyla görüştüğü bildirildi.

Kayseri Erciyesspor’dan Serkan Çalık ile bir görüşme yapıldığı, bu futbolcunun Ankaraspor ile prensipte anlaştığı ileri sürüldü. Kasımpaşa’dan Gökhan Güleç ve Hüseyin Yoğurtçu, Giresunspor’dan sol kanat oyuncusu Mesut ile görüşmeler de ise sona gelindi. Konyaspor yöneticilerinin, Kartalspor’un orta saha oyuncusu Ahmet Gökhan Güney ile de ilgilendikleri öğrenildi. Kartal’da, hafta içerisinde iki-üç futbolcuya imza attırılabileceği açıklandı. Bu arada, yeni menacer Seyit İçgül’ün yabancı futbolcu transferiyle ilgili çalışmalar yaptığı belirtildi.

MAÇLARDA 9 DEĞİŞİK SONUÇ

Konyaspor’un, Bank Asya 1. ligde geride kalan sezonda oynadığı 34 maçta 9 değişik sonuç alındı. Sezonun ilk 4 maçında gol atamayan Kartalların, 7 maçından 0-0’lık sonuç çıktı. 3 maç 1-1 biterken, en çok çıkan sonuç ise 11 maçla 1-0 oldu. Konyaspor 5 maçta 2-1’lik sonuçla sahadan ayrılırken, 3 maç 2-0; 2 maç 3-1 bitti. Bir’er maçta ise 2-2’lik, 3-2’lik ve 4-1’lik sonuç alındı.  Konyaspor’un en gollü maçları, Elazığspor karşısında alınan 4-1’lik galibiyetle sonuçlanan karşılaşma ile 3-2 yenildikleri Kartalspor maçları oldu. Ayrıca Rizespor ve Kasımpaşa maçları da 3-1’liki yenilgilerle sona erdi.

Konyaspor, iç sahada Tavşanlı Linyit, Rizespor ve Kasımpaşa’ya yenildi. Diğer mağlubiyetlerini ise deplasmanda Elazığspor, Kasımpaşa, Kartalspor ve Göztepe karşısında aldı. İç sahada 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi alan Konyaspor, deplasmandan ise 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 yenilgi ile döndü. Yeşil-beyazlılar, 19 puan kaybetti, deplasmandan ise 27 puana çıkardı. Konyaspor, deplasmanda; Sakaryaspor, Denizlispor, Tavşanlı Linyitspor, KarşıyakaGüngörenspor, Boluspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u yendiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.