Kartal'da imza yok

Kartal'da imza yok

Torku Konyaspor'da transfer için birçok sporcunun ismi geçmesine rağmen yeşil-beyazlı kulüp henüz resmi bir transfer gerçeklşetiremedi.Torku Konyaspor iç transferde ise Ali Turan'la anlaşma sağladı

Süper Ligde tüm takımlar transferlerine imzalarını bir bir attırırken Torku Konyaspor'da henüz resmi bir imza atılmadı.Bir çok ismi transfer listesine alan yeşil-beyazlı ekip resmi imza için henüz bir aşama kaydedemedi. Torku Konyaspor ile Süper Lige yükselen Kayseri Erciyesspor ise şuana kadar 7 oyuncuyu renklerine bağladı. Erciyesspor  ligde ne kadar istekli olduğunu yaptığı transferlerle kanıtlar nitelikte. Kayseri Erciyes, Bojan Jorgacevic(Club Burrge), Murat Akın(Torku Konyaspor) Cem Can, Azofeifa(Gençlerbirliği), Volkan Okumak, Kerim Avcı ve Georges Constant Mandjeck ile sözleşme imzaladı.

Süper lige 3. kez yükselen ve kalıcı olmayı amaçlayan  Torku Konyaspor’da transfer çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor.  Yönetim, iç transferde sözleşmesi biten futbolculardan Ali Turan ile masaya oturarak anlaştı.. Ali Turan bir yıl daha yeşil-beyazlı formayı giyecek. Ali’ye ödenecek para konusunda açıklama yapılmadı.  İç transferde sözleşmeleri sona eren, taktım kaptanları Erdinç, Kaya ve Erdal ile de masaya oturularak yeniden anlaşma zemini aranacak. Yönetim, bu oyuncularla da devam etme kararı almıştı.

Dış transferde ise temaslar yoğunu şekilde sürüyor.  Yöneticiler Konya’da transfer çalışmaları yaparken, teknik direktör Uğur Tütüneker ise, İstanbul’da Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor kulüpleriyle görüşmelere yapıyor. Bu arada, Hollanda’da da AZ Alkmaar kulübüyle iki futbolcuyla ilgili görüşmelerde bulunulduğu öğrenildi.  Öte yandan, Atatürk stadında da gerekli onarım çalışmaları devam ediyor.. VİP, Şeref ve Basın tribünlerindeki onarım çalışmaları ay sonuna kadar tamamlanacak. Diğer tribünlerdeki kırık koltuklar ise yenilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum