Kartal'da gözler Bolu'ya çevrildi

Kartal'da gözler Bolu'ya çevrildi

PTT. 1. Lig'de geçen hafta oynanan Samsunspor maçını unutmaya çalışan Torku Konyaspor'da gözler cumartesi günü oynanacak olan Boluspor maçına çevrildi. Kartal'da Bolu maçının hazırlıkları galibiyet parolası ile başladı.

Torku Konyaspor’da, Boluspor maçının hazırlıkları devam ediyor.. Hazırlıklara, Pazartesi günü ara vermeden, yenileme antrenmanıyla başlayan yeşil-beyazlılar dün de sabah ve öğleden sonra olmak üzere çift antrenman gerçekleştirdiler.. Bugün ve yarın taktik çalışacak olan Kartallar, hazırlıkları Cuma günü ter idmanıyla tamamlayarak tesislerde kampa girecekler.. Torku Konyaspor ile Boluspor arazsındaki maç Cumartesi günü oynanacak ve saat 14.00’de başlayacak. Bu karşılaşma öncesi Konyaspor 33 puanla 10 ve Boluspor ise 34 puanla 9. sırada yer almakta. Lig içerisinde teknik direktör değişikliğine giden her iki takımın hedefi de, sezonu ilk 6 takım arasında bitirerek play-off maçları oynamak.

24.HAFTA DA 11 GOL ATILDI

PTT 1. ligde 24. hafta da Erciyesspor’un liderliğiyle geride kaldı.. Takımlar, rakip fileleri sadece 11 kez havalandırdı. Torku Konyaspor'un deplasmanda Samsunspor ile 1-1 berabere kalarak 33 puanla 10. sırada yer aldığı  haftada oynanan karşılaşmalardan ikisini ev sahibi, ikisini deplasman takımları kazanırken, beş maç berabere sona erdi.
Kayseri Erciyesspor 45 puanla zirvede bulunurken, bu takımı 43 puanla Manisaspor, 42 puanla Rizespor ve 41 puanla 1461 Trabzon izledi. 36’aşar puanlı Adanaspor ve Karşıyaka, 35 puanlı Adana Demirspor, 34’er puanlı Bucaspor ve Boluspor ile 33 puanlı Torku Konyaspor ise, ilk 6 sırada yer almak için ligde kalan haftalarda kıyasıya bir mücadeleye tutuşacak. Ligde son üç sırayı ise, 23 puanlı Tavşanlı Linyitspor, 22 puanlı Göztepe ve 16 puanlı Ankaragücü oluşturmakta. Toplam 11 golün atıldığı haftada, 3 karşılaşmada gol sesi çıkmazken, en farklı galibiyeti Kartalspor’u 3-0’lık sonuçla geçen Rizespor aldı.. Karşıyaka ve Manisaspor deplasmandan 3’er puanla dönen takımlar oldu.

BOLU MAÇI CUMARTESİ GÜNÜ

PTT 1. ligde, 25. haftanın 3 maçı Cumartesi, 5 maçı Pazar günü oynanacak Haftanın kapanış karşılaşması ise Pazartesi günü oynanacak. Cumartesi günü, Torku Konyaspor-Boluspor maçıyla birlikte, aynı saatte MKE Ankaragücü-1461 Trabzon karşılaşacak. Günün sona maçı, saat 19.00’da Manisaspor-Adana Demirspor arasında yapılacak.

Pazar günü, saat 13.00’de Kayseri Erciyesspor-Samsunspor ve Kartalspor-Boluspor maçları var. Saat 15.00’de Adanaspor A.Ş.-Göztepe A.Ş. ile Karşıyaka-TKİ Tavşanlı Linyitspor mücadele edecek. Saat 19.00’da Denizlispor-Çaykur Rizespor karşı karşıya gelecek. Haftanın son maçı, Pazartesi günü saat 20.00’de  Şanlıurfaspor ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor arasında oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.