Kartal'da geri sayım

Kartal'da geri sayım

Pazar günü Bursaspor'u ağırlayacak olan Torku Konyaspor'da hazırlıklar sürerken, takımda İshak Çakmak ile Ramos ve Kokaloviç'in sakatlıkları sürüyor. Kartal'da tek düşünce Bursaspor'u yenmek ve puanını 13'e yükseltmek

Torku Konyaspor'da, Pazar günü oynanacak Bursaspor maçının hazırlıkları dün de akşam saatlerinde yapılan antrenmanla devam etti. Önceki akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktörümüz Uğur Tütüneker yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana tedavisine devam edilen İshak Çakmak'ın katılmadığı, Ramos ve Elvis Kokaloviç takımdan ayrı çalıştı. Çabukluk ve koordinasyon çalışmasının ardından top kontrolüne dayalı pas çalışması yapan Kartallar, dün de taktik çalıştılar.. Bugün ise, maçın oynanacağı saatte taktik ağırlıklı bir çalışma daha gerçekleştirecek olan Torku Konyaspor’da hazırlıklar Cumartesi günü tamamlanacak ve futbolcular tesislerde kampa alınacak.

Torku Konyaspor’da, Bursaspor maçı öncesi İshak Çakmak sakat bulunmakta. Düz koşular yapan Ramos’un bu hafta da forma giymesinin zor olduğu bildirildi. Gaziantepspor maçında da oynamayan Kokaloviç’in ise büyük bir olasılıkla ilk 11’de yer alabileceği ileri sürüldü. Ancak, bu futbolcunun durumu Cumartesi günü belli olacak.

Yeşil-beyazlı takımda, kendisi gibi son haftalarda çıkış yakalayan Bursaspor’u yenerek içi sahada galibiyet serisini sürdürmek. Son 4 hafta da aldığı puanlarla çıkışa geçen ve 10 puanla 12. sırada yer alan Torku Konyaspor bu dönem içerisinde 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Attığı 5 gole karşılık kalesinde de 5 gol gördü. Ligde 8. hafta sonunda Bursaspor ise, 11 puanla 11. sırada yer almakta.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.