Kartal’da galibiyet sevinci

Kartal’da galibiyet sevinci

Konyaspor, zorlu Gaziantep Büyükşehir deplasmanından getirdiği 3 puana seviniyor. Teknik Direktör Özkara, sezona 3 puanla başladıkları için son derece mutlu olduklarını söyledi

Bank Asya 1. Ligi’nde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor’da, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor. Teknik Direktör Hüsnü Özkara, yaptığı açıklamada, aşırı sıcak bir havada mücadele eden iki takım oyuncularını da kutlamak gerektiğini belirtti. Özkara, 90 dakika boyunca iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, “Olumsuz hava koşullarına rağmen üst düzey mücadele gösteren oyuncularımı kutluyorum. Sezona 3 puanla başladığımız için son derece mutluyuz” dedi. Galibiyetin yanı sıra maç boyunca rakibe sadece bir pozisyon verdiklerini bunun da önemli olduğunu anlatan Özkara, şunları kaydetti: “Yeni bir takımız. Oyunun genelinde iyi bir görüntü çizdik. Ligin ilk haftası olmasına karşın oyuncularımın ortaya koyduğu performans gelecek haftalar için umut verdi. Ancak eksikliklerimiz de var. Kaliteli oyunculardan kurulu bir kadroya sahibiz ve önümüzdeki haftalarda uyum sorununun atlatılmasıyla çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum.” Özkara, sezona deplasmanda 3 puanla başlamanın takımın moral ve motivasyonuna olumlu katkılar yapacağını da sözlerine ekledi.
AYAZ: ÇOK MUTLUYUZ
Konyaspor’un  Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında tek golünü atan  Mehmet Ayaz, sıcak havanın her iki takımında performansını olumsuz yönde etkilediğini belirterek, “İlk haftayı kayıpsız geçtiğimiz için çok mutluyuz. Artık önümüzdeki maçları düşünmek zorundayız. Konyaspor sezon sonunda hedefine mutlaka ulaşacaktır” dedi.
Sıcak havaya rağmen her iki takımında iyi mücadele ettiğini ifade eden Mehmet Ayaz, “Takım arkadaşlarımı ve rakibimizi kutluyorum. Çok sıcak bir havada oynadık. Maçların gece oynaması gerektiğini düşünüyorum. Bu havada futbolcular istedikleri performansı sahaya yansıtamıyor. İki takımda çok iyi mücadele etti. Sonuç olarak biz kazandık. Rakibimizde çok iyiydi. İlk haftalarda istenilen oyun sahaya yansıtılamıyor. Bunda sıcağın ve takımların tam olarak hazır olmamasının da etkisi var. İlk haftayı kayıpsız atlattığımız için çok mutluyuz. Artık önümüzdeki maçları düşünmek zorundayız. Konyaspor sezon sonunda hedefine mutlaka ulaşacaktır. Biz buna inanıyoruz ve tüm şehrin desteğini de yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.
EREN: DAHA İYİ OYNADIK
Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Eren Konyaspor karşısında üstün bir futbol sergilediklerini anlatarak, "Konyaspor'dan daha iyi top oynadığımızı düşünüyorum. Onlar golü bulmadan önce birkaç tane pozisyonumuz vardı. Bu pozisyonlardan birini atabilseydik, oyun çok daha farklı olabilirdi. Bu kez üstümüze geleceklerdi arkada boşluklar bulacaktık. Ama olmadı iyi oynadığımız anda golü kalemizde gördük. Galip gelmek için elimizden geleni yaptık ama gol yollarında etkisiz kaldı. Bundan sonraki maçlarda daha çok umutluyum. Genç bir takımız ve inşallah bundan sonra daha iyi olacağız" dedi.
Öte yandan, Konyaspor’a maçtan sonra yemek veren Gaziantepli işadamı Kadir Çopur’a teşekkür edildi.Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanan ve galibiyetle tamamlanan mücadele sonrası Yönetime, Teknik heyet ve oyunculara yemek veren Gaziantep’li işadamı Sayın Kadir Çopur’a teşekkürlerimizi sunarız. Gaziantep’li işadamı Sayın Kadir Çopur, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı sonrasında Yönetimimize, Teknik heyet ve oyuncularımıza yemek vermiştir. Kendisine bu jestinden dolayı Konyaspor Yönetim Kurulu olarak teşekkürlerimizi sunarız. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum