Kartal’da buruk sevinç

Kartal’da buruk sevinç

Konyasporda hafta içinde yaşanan birlik ve beraberlik Sivasspor maçına olumlu yansırken, yeşil-beyazlılar, Kayserispor maçının hazırlıklarına yarın başlayacaklar. Akyürek: Bu takımın sahibi biziz

Lig’de kalma umutlarını sürdüren Konyaspor’da Sivas beraberliği yüzleri güldürdü. Sular duruldu. Başkan Mehmet Ali Kuntoğlu, “hafta içerisinde verilen birlik mesajları sahaya olumlu yansıdı” şeklinde konuştu. Sivasspor maçının ardından futbolculara iki gün izin verildi. Dün dinlenen ve bugün de izin yapacak olan yeşil-beyazlılar da hafta sonunda deplasmanda oynanacak Kayserispor maçının hazırlıkları Salı günü saat 15.00’de başlayacak. Sivas maçında sakatlanan Mehmet Çoğum’un kasığında, Veysel’in ise sağ arka adalesinde çekme olduğu bildirildi. Veysel’in bugün MR’ı çekilecek. Her iki futbolcunun da Kayseri maçına yetiştirilmelerine çalışılacak. Yeşil-beyazlı ekibin Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, Sivas karşısında galibiyeti kaçırmalarına rağmen alınan 1 puanının küçümsenmemesi gerektiğini açıkladı.. Kuntoğlu, maçla ilgili şunları söyledi. “Hafta içerisinde Valimiz Osman Aydın ve Büyükşehir Belediye başkanımız Tahir Akyürek tesislere gelerek futbolcularımızla görüştüler. Başkan Akyürek, ‘bu şehrin sahibi bizsek, Konyaspor’un da sahibi biziz. Konyaspor’un yanındayız. Konyaspor’da kimsenin alacağı kalmamıştır. Alacaklarınıza biz kefiliz. Siz para konusunu unutun, futbolunuzu oynayın’ şeklinde konuşması takıma olumlu yansıdı. Bu havayla Kayseri deplasmanından da puan getiririz..” Konyaspor futbol şube sorumlusu Zeki Çimen ise futbolcuların çok iyi mücadele ettiklerini, beraberliğe rağmen futbolculara prim vererek kendilerini ödüllendireceklerini açıkladı.   
AVCAN: GALİBİYET HAKKIMIZDI
Konyaspor Basın Sözcüsü Nadir Avcan, dün Sivasspor’a karşı güzel bir oyun sergilediklerini belirterek, “Galibiyet hakkımızda, ancak olmadı” dedi. Avcan, yaptığı açıklamada, lig lideri Sivasspor’a karşı güzel bir oyun sergilediklerini, karşılaşmada birçok gol pozisyonu yakaladıklarını söyledi. Karşılaşmada, taraftarların da takımlarına büyük destek verdiğini ifade eden Avcan, şunları kaydetti: “Son dakikalarda bir penaltı pozisyonumuz vardı, ancak hakem vermedi. Televizyonda izlediğimizde pozisyonun kesin penaltı olduğunu gördük. Ancak sonuç itibariyle maç berabere bitti. Sivasspor’a karşı güzel bir oyun sergiledik. Galibiyet hakkımızda, ancak olmadı. İnsanların bu takıma karşı güveni azalmaya başlamıştı. Bu olumsuz düşünceleri bu maçla yıkmış olduk. Bu takım oynadığı sürece herkesi yener. Dünkü maçta da oyuncularımız bunu ispat etti. Bizim yenemeyeceğimiz takım yok.” Avcan, takımda morallerin oldukça yüksek olduğunu, bu moralle Kayserispor’u da yenerek daha üst sıralarda ligi bitirmek istediklerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.