Kartal'da  Buca mesaisi sürüyor

Kartal'da Buca mesaisi sürüyor

Pazar günü oynayacağı bucaspor maçının son hazırlıklarını bugün yapacak olan Torkru Konyaspor'da gözler galibiyetten başka Bir şey görmezken, sakatlığı iyiye giden Neca'nın büyük bir ihtimalle bu maçta forma giyecek olması sevindirdi

Torku Konyaspor, Pazar günü oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Play-off’ta Bucaspor ile eşleşen ve ilk maçını iç sahada oynayacak olan yeşil-beyazlı takımda hedef, rakibini yenerek ikinci maç öncesi avantajlı bir skor elde etmek. Kartalların çalışmalarına, sakatlığı iyiye giden Neca Fernandes de katıldı. Takımda Ali Dere dışında eksik yok. Moral süper.. Tüm camia galibiyette birleşti.. Dün, akşama maçın oynanacağı saatte taktik ağırlıklı bir çalışma daha gerçekleştiren Torku Konyaspor’da hazırlıklar bugün ter idmanıyla tamamlanacak ve futbolcular tesislerde kampa alınacak. Kartallar, Bucaspor ile Perşembe günü de İzmir’de karşı karşıya gelecek. İki maç sonunda üstünlük sağlayan taraf finale yükselecek. Final maçı ise, Ankara veya İstanbul’da oynanacak.

KARTAL'A PARA CEZASI

Torku Konyaspor’a, Ankaragücü maçındaki kötü tezahürat nedeniyle toplam 26 bin lira para cezası verildi.. Konuyla ilgili olarak Futbol Federasyonunca yapılan açıklama şöyle.
”Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, MKE Ankaragücü maçında taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle Torku Konyaspor’a 6.000 TL, taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 2.kez gerçekleştirilmesinden dolayı 20.000 TL olmak üzere toplamda 26.000 TL para cezası vermiştir..”

ŞENOL: SÜPER LİGİ İSTİYORUZ

Torku Konyaspor’un tecrübeli futbolcularından Şenol Akın, zorlu bir süreçten gelerek play-off'a kaldıklarını ve asıl zorlu görevin şimdi başlayacağını belirtti. Bucaspor’u geçerek final oynamak ve finali de kazanarak Süper Lig'e yükselmeyi istediklerini söyleyen Şenol, açıklamasını şöyle sürdürdü.

"İyi oynadığımız maçlarda sonuca gidemediğimiz ve puanlar kaybettiğimiz için kötü bir süreçten geçiyorduk. Bu söylentileri hak etmediğimizi biliyorduk ve bu bizi daha fazla kenetlendirdi. İyi bir çıkış yakaladık. Final olarak gördüğümüz zorlu maçlarda dahil olmak üzere 8 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak Süper Lig için play-off oynamaya hak kazandık. Bu takım olmanın ve birlik beraberliğin bir neticesiydi. İlk hedefimizi gerçekleştirdik. Şimdi önümüzde Bucaspor ile oynayacağımız play-off yarı final maçları bulunuyor. Her takıma olduğu gibi rakibe saygımız var. Hiçbir maç oynanılmadan kazanılmıyor. Rakibin favori gösterilmesi bizi kesinlikle ilgilendirmiyor. Bizim tek avantajımız zorlu maçlar serisinden gelmemiz ve yine zorlu bir rakiple oynayacak olmamız. Ama önemli olanda bunu sahaya yansıtarak sonuca gidebilmek. Bunun için sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Pazar günü sahamızda oynayacağımız ilk maçta avantajlı bir skor alarak Buca'ya gitmek ve orada da bu avantajımızı koruyarak finale yükselmek istiyoruz. Bu takım gerçekten her şeyin en iyisini hak ediyor. Bizim tek düşüncemiz Torku Konyaspor'u Süper Lig'e taşımak. Kadromuzda daha önce bu tür zorlu maçlar oynayan ve şampiyonluk sevinci yaşayan oyuncu sayısı fazla. Bu avantajımızı kullanmak istiyoruz. Tabi ki de her şampiyonluk sevinci bir başka oluyor. Bu sevinci yaşayan takım biz olacağımıza inanıyoruz.."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.