Kartal’da 3. dönem

Kartal’da 3. dönem

Konyasporun 3. etap kamp dönemi Kızılcahamamda başladı. Kartal, kondisyon, teknik ve taktik ağırlıklı çalışmaların yanında Bolu, Kayseri Erciyes ve Çanakkale ile hazırlık maçı yapacak

Konyaspor’da lig hazırlıklarının 3. dönemi dün yine Kızılcahamam patalya otelde başladı.. 29 Temmuz’da oynanan Orduspor maçıyla tamamlanan ikinci etap Kızılcahamam kampının ardından iki gün izin yapan yeşil-beyazlı oyunculardan bazıları Konya’dan giderken, diğer oyuncular ise Kızılcahamam’a gelerek kampa katıldılar. Konyaspor’da, 3. dönemin ilk antrenmanı dün akşam saatlerinde Patalya otelin sahasında gerçekleştirildi.. Kartal’ın kampı 7 Ağustos akşamı sonu erecek. Temsilcimiz bu dönem içerisinde 3 Ağustos Pazartesi günü (yarın) Kayseri Erciyesspor, 5 Ağustos Çarşamba günü Boluspor ve 7 Ağustos Cuma günü Dardanelspor ile üç maç yapacak. Maçlar saat 15.00’de başlayacak. Konyaspor, Patalya cup turnuvası gereğince 2. dönem kamp döneminde Mersin İdmanyurdu, Giresunspor, Boluspor ve Orduspor ile 4 hazırlık maçı oynadı.

9 FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILDI
Kızılcahamam’da gerçekleştirilen 2. dönem kampı sırasında 6 ve kamp sonunda da 3 olmak üzere 9 futbolcuyla yolların ayrılması nedeniyle Konyaspor’da kadro 13’e indirildi. Yeni transferlerle kadronun 26’da doldurulacağı ileri sürüldü. Hazırlık maçlarında alınan sonuçların önemli olmadığını belirten teknik direktör Hüsnü Özkara, “ikinci dönem kampı boyunca yaptığımız 4 hazırlık maçında da futbolcularımın sergilediği mücadeleden memnunum. Alınan sonuçlar önemli değil.. Yapmış olduğumuz aşırı yükleme nedeniyle futbolcularımız yorgun göründüler. Takım olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. 3. dönem kampında kondisyon ile birlikte teknik-taktik idmanlara da ağırlık vereceğiz. Konya’ya en iyi şekilde döneceğiz” diye konuştu. 
SOL TARAFA TAKVİYE
Konyaspor’da, geçtiğimiz hafta içerisinde anlaşma sağlanan, ancak imza attırılmayan, ismi sır gibi saklanan futbolcunun dün kampa katılması bekleniyordu. Takımla birlikte çalışmalara başlayacak olan sol kanat oyuncuyla Pazartesi günü sözleşme imzalanabileceği ileri sürüldü. Öte yandan, teknik adamların 2. döneme kamp sonunda verdikleri rapor doğrultusunda bir kaleci, bir orta saha ve bir forvet oyuncusu transferi için temaslar yoğun şekilde sürdürülmekte. Başkan Bahattin Karapınar, kesinleşen bir isim olmadığını, ancak görüşmeleri sürdürdüklerini söyledi ve bu transferleri de önümüzdeki haftanın ilk yarısında bitirerek kadroyu tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.
ÖZKARA: HERŞEY DAHA İYİ OLACAK
Konyaspor’un yeni sezon hazırlıkları yoğun bir şekilde sürerken, yeşil-beyazlı ekibin deneyimli teknik direktörü Hüsnü Özkara, 3. etap hazırlıklarına başladıklarını, burada yapılan çalışmaların hem kafasındaki ideal 11’i bulmak hem de oyuncuların son durumunu görmek açısından yararlı olacağını söyledi. Özkara, lige kadar bütün eksiklerini tamamlamış bir takım olmayı hedeflediklerini belirterek, “Yoğun bir kamp dönemi yaşadık. Burada oyuncularımızı güçlendirmek ve kondisyonlarını artırmaktı. 1. ve 2. etap çalışmaları bu doğrultuda geçti. 3. etap çalışmalarımız teknik ve taktiğe dayalı bir kamp olacak. Bunun yanında da hazırlık maçları ile kafamızdaki iskelet kadroyu belirlemeye çalışacağız. Dolayısıyla 3. etap kamp dönemini oldukça önemsiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.