Kartala moral oldu 2-1

Kartala moral oldu 2-1

Konyaspor, yeni sezonun ilk hazırlık maçını Süper Lig temsilcisi Mersin İdmanyurdu ile oynadı.

Konyaspor, yeni sezonun ilk hazırlık maçını Süper Lig temsilcisi Mersin İdmanyurdu ile oynadı. temsilcimiz ilk yarısını 1-0 yenik kapattığı karşılaşmadan Bilal Aziz ve Neca’nın golleri ile 2-1 galip ayrıldı.

Isparta Davras’da ikinci etap hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor, yeni sezonun ilk hazırlık maçını Süper Lig temsilcisi Mersin İdmanyurdu ile oynadı. Yeşil-beyazlılar antrenman maçından 2-1’lik skorla galip ayrıldı. Sirene Hotel Sahası’nda dün akşam karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride kapayan Konyaspor sonuca Bilal Aziz’in ve Neca Fernandes’in attığı gollerle gitti.

Mersin İdmanyurdu ile oynanan antrenman maçının ilk yarısında Ahmet Sabri, Tolga, Selim, Abdülkerim Bardakçı, Muhammet, Serkan, Feyyaz, Serbay, Ömer Ali,  Aykut, Recep Aydın kadrosuyla mücadele veren yeşil beyazlılarımız, 24.dakikada Ahmet’in golüyle ilk yarıyı 1-0 geride tamamlarken, Ahmet’in 15.dakikasındaki penaltı vuruşunu kalecimiz Ahmet Sabri kurtardı.

İkinci devrede Ali Çiçek, Tolga (İsmail Güven), Selim (Erdinç), Muhammet (Bilal Aziz), Abdülkerim Bardakçı, Serkan (Gökhan Güney), Serbay (Ali Dere), Feyyaz (Coşkun Kayhan), Aykut (İshak), Ömer Ali (Neca Fernandes), Recep Aydın kadrosuyla mücadele veren Konyaspor, 59.dakikada Bilal Aziz’in serbest vurultan attığı golle 1-1’lik eşitliği sağladı. 65.dakikada defansın arkasına sarkan Ali Dere’nin pasını tamamlayan Neca Fernandes maçı 2-1 Konyaspor lehine sonuçlandığını ilan etti. 

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Lig hazırlıklarının ikinci bölümünü Isparta Davraz’da sürdüren Konyaspor’da, özel maç programı da netleşmeye başladı. Yeşil beyazlılar, Davraz kampında kondisyon ile birlikte teknik-taktik çalışmalarına da ağırlık veriyor. Önceki akşam gerçekleştirilen antrenmana Erdinç Yavuz katılmadı. Topla yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda pas çalışması ve topla dayanıklılık ve pas çalışmasıyla devam etti. Oyuncular daha sonra savunma ve hücum organizasyonları üzerine bir çalışma gerçekleştirdi.

Davraz kampında ilk hazırlık maçını dün akşam saatlerinde Süper lig takımlarından Mersin İdmanyurdu ile oynayan Kartallar, dün sabah ayrıca taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirdi. Konyaspor, Davraz kampındaki ikinci özel maçında ise, 23 Temmuz Pazartesi günü saat 17.30’da yine Süper Lig’den Medical Park Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar, Davraz’da kamp yapan diğer takımlardan biriyle daha özel maç  yapacak.  Konyaspor’da transfer çalışmaları da sürüyor. Robak ve Kere’yi Süper ligden bir takıma vermeyi planlayan yeşil-beyazlı takımda, Abdullah, Ali Kireş ve Abdülkerim Bardakçı Anadolu Selçukluspor’a verildi. Kaleci Ali’nin de Selçukluspor forması giyeceği bildirildi.

Lig için 25 kişilik kadro planlanan Konyaspor’da, Angelov ve Ali Zeytuni’nin transferi için görüşmeler sürdürülmekte. Angelov Türk vatandaşı olması halinde ligin başından itibaren yeşil-beyazlı formayı giyecek. Aksi halde transferinin Ocak ayında ki ara transferde bitirileceği ileri sürüldü. Bu iki futbolcunun yanı sıra yerli iki futbolcu daha alınarak transfer kapatılacak. Bu futbolculardan birinin orta saha, diğerinin ise stoper olacağı kaydedildi. Yapılan açıklamaya göre, transferin Bolu’da gerçekleştirilecek 3. dönem kampı sonuna kadar tamamlanacağı öğrenildi. Ayrıca,  topuğundan sakat olan ve yurt dışında tedavi gören, yeni transfer Semih’in ise 3 haftaya kadar takımla birlikte çalışmalara katılabileceği bildirildi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.