Kartal'a direk oynayacak 12 oyuncu lazım!

Kartal'a direk oynayacak 12 oyuncu lazım!

Süper Lig'de mücadele edecek olan Torku Konyaspor'da yönetim, takıma direk katkı koyacak 10-12 oyuncu transfer etmenin hesaplarını yapıyor.

Torku Konyaspor’da, yoğun hafta. Yeni sezon hazırlıklarına hafta içerisinde yapılacak çalışmalarla başlanılacak. Futbolcuların, şampiyonluk kutlamalarının ardından izine ayrılmasıyla başlayan uzun tatile rağmen yeşil-beyazlı yönetici ve teknik adamlar bugünden itibaren bir araya gelerek yeni sezon planlamalarını gerçekleştirecekler. İstanbul’da bulunan teknik direktör Uğun Tütüneker’in Konya’ya bugün Konya’ya gelmesiyle yapılacak görüşmelerde, yeni sezon kadroda kalması düşünülen futbolcular belirlenecek ve diğerlerine ise kulüp bulmaları önerilecek.. Ayrıca, kalacak futbolcuların durumuna göre dış transfer şekillenecek ve çalışmalara başlanılacak.. Toplantıda ayrıca, kamp programı tespit edilecek ve Atatürk stadında yapılacak onarım konusu da masaya yatırılacak.  Torku Konyaspor yönetim kurulundan sızan bilgilere göre, gönderilecek futbolcuların yanı sıra, alt yapıdan gelen bazı genç futbolcular Anadolu Selçukluspor’a verilecek. Dış transferde ise 5-6’sı yabancı olmak üzere, takım içerisinde dengeler gözetlenerek 10-12 futbolcu transferi gerçekleştirilecek.

KARTAL'IN EN HIRÇINI ALİ TURAN

Torku Konyaspor’da, PTT 1. ligde geride kalan sezonda3 futbolcu kırmızı, 9 futbolcu da sarı kart cezası aldı. Takımın en hırçını ise, 2 kez kırmızı ve bir kez de sarı kart cezası nedeniyle takım arkadaşlarını 3 maçta yalnız bırakan Ali Turan oldu..  Torku Konyaspor’a, Gaziantepspor’dan transfer edilen Ali Turan, Denizlispor ve play-off’ta Bucaspor ile yapılan ikinci maçta kırmızı kart gördü ve cezasını Kartalspor ve Manisaspor final maçlarında çekerek tamamladı. Kırmızı kart cezası alan diğer futbolcular ise; Gaziantep maçında kırmızı kart gören ve Adana Demirspor maçında oynayamayan Murat Kaplan ile Tavşanlı Linyitspor maçında kırmızı kart görerek cezasını Göztepe maçında çeken Murat Akın oldu. Torku Konyaspor’da, 9 futbolcu ise, yönetmelik gereğince sarı kart cezası alarak bir maçta forma giyemedi. Bu futbolcular ve cezaları nedeniyle oynayamadıkları maçlar şöyle:  Ali Turan (Tavşanlı Linyitspor). Ömer Ali (Göztepe). Şenol Akın (Şanlıurfaspor). Recep (Ankaragücü). Bilal Aziz (Ankaragücü). Erdinç (Çaykur Rizespor). Tolga (Kartalspor). İshak (Kartalspor). Selim (Şanlıurfaspor).
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.