Kartal'a Atiker dopingi

Kartal'a Atiker dopingi

Konya'da bazı insanlar vardır, mütevazidir, kompleksizdir ve aidiyetlidir

İşte bu insanlardan birisi de Mehmet Ali Atiker ve ailesidir. Ve iyi Konyalı oldukları gibi iyi de Konyaspor'ludur Atiker ailesi. Konya'nın hem sanayisinde hem sporunda “Akil” ailedir.  Sıkıştığınız zaman, selamsız sabahsız kapısı çalınan, boyun bükmeyen, boyun büktürmeyen de bir ailedir Atikerler. Özellikle Konyaspor konusunda duyarlıdırlar. İyi Konyaspor'lu görünmeye çalışanlardan değil, iyi Konyaspor'ludurlar. Konyaspor'un 2009-2010 futbol sezonunda şampiyon olmasında, özellikle Ömer Atiker'in yükselme grubu maçlarındaki katkısını unutmak mümkün değil. O dönemde ekonomik sıkıntı çeken Konyaspor'da  paralarını alamayan futbolcuların, Ömer Atiker'in bir sözü üzerine Adanaspor'u, Karşıyaka'yı ve Altay'ı geçip Konyalıya şampiyonluk sevinci yaşattıklarını sağır sultan bile biliyor.
Konya'da bazı insanlar vardır, Konyaspor'a verdikleri bir hizmetin karşılığı boş çıkmaz, Konyaspor o hafta mutlaka Konyalıyı sevindirir. Örneğin Bekir Duvarcı. Duvarcı'nın masraflarını karşıladığı deplasmanların hiçbirinden Konyaspor üzülerek dönmemiştir. Belki “tesadüf” diyenler çıkabilir, ama tesadüf 2 ya da 3 olur. Çünkü, gönülden verilen destek sevindiriyor, üzmüyor.
Kartal maçından önce de Mehmet Ali Atiker, yeşil-beyazlı temsilcimize güzel bir jest yaptı. Hem de gönülden, hem de yürekten. Kulübün kendi tesislerinde oyunculara, çalışanlara, yöneticilere ikramda bulundu. Yarım ağızla yapılan bir ikram olmadığı için de Konyaspor sezonun en farklı galibiyetine imza attı. Keşke, Konyaspor'un sırtından reklam yapan, Konyaspor sayesinde tanınan, iş yapanlar da Mehmet Ali Atiker'in, Bekir Duvarcı'nın yaptığını yapsalar. Konya'yı ve Konyaspor'u sözde değil, özde seven Mehmet Ali Atiker ve Bekir Duvarcı gibi aidiyet duygusu olan “Akil” ve “Babacan” insanlara ihtiyacı var kulübün. Teşhirci ve reklamcı “İkoncan”lara değil!
RESİMALTI
Torku Konyaspor'a Kartal maçından önce tesislerde ziyafet çeken Atiker ailesinin büyüğü Mehmet Ali Atiker, takımın kazanmasından son derece mutlu olduğunu, Konya'da doğan, Konya'dan doyan herkesin şehrin takımına sahip çıkması gerektiğinin altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.