Kartal zoru sever

Kartal zoru sever

Yarın Akhisar Belediye Gençlik ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak olan Konyasporda gözler galibiyetten başka bir şeyi görmüyor. Yeşil-beyazlılar bugün sabah karayoluyla Akhisara gidecekler

Konyaspor’da Akhisar maçının yolculuğu bugün başlıyor. Çarşamba akşamı, Boluspor ile yenişemeyerek ligde 7. beraberliğini alan ve deplasmanda yenilmeyen takımlar arasında bulunan yeşil-beyazlı takımda, Akhisar Belediye Gençlik maçının hazırlıkları puan umuduyla yapıldı.
Perşembe günü Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmanla 13. haftada da deplasmanda Akhisar Belediye Gençlik ve Spor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başlayan Kartallar, dün de maçın oynanacağı saatte taktik çalışması gerçekleştirdi. Teknik direktörümüz Osman Özdemir yönetiminde yapılan ilk çalışmaya Recep Aydın katılmazken, Erdinç ve Gökhan takımdan ayrı çalıştı. Boluspor maçında oynayan futbolcular düz koşu ve açma-germe hareketleriyle antrenmanı tamamlarken, diğer oyuncular dar alanda pas çalışması yaptı. Konyaspor'da, yarın deplasmanda, ligde 3. sırada yer alan Akhisar Belediye Gençlik ve Spor ile oynanacak maçın hazırlıkları dün tamamlandı.
Yeşil-beyazlılar, bugün sabah karayoluyla Akhisar’a giderek Palm Cıty otelde kampa girecekler. Temsilcimizde, Akhisar maçı öncesi Ertuğrul dışında sakat ve cezalı futbolcu yok. Kaptan Hakan da takımdaki yerini alacak.  Hafif sakat olan ve ilk çalışmaya katılmayan Recep’in durumu bugün belli olacak. 
12. HAFTA DA 35 GOL ATILDI
Bank Asaya 1.i ligde 13. hafta, Perşembe günü oynanan maçlarla tamamlandı. Çaykur Rizespor 26 puanla liderliğini sürdürürken, kendisini 25 puanla Erciyesspor ve 24 puanla Akhisar Belediye Gençlik takımı izlemekte. Ligde son 3 sırayı ise 7’şer puanlı Giresunspor ve Sakaryaspor ile 4puanlı Güngörenspor oluşturuyor.
Konyaspor’un 7. beraberliğini alarak ligde en çok berabere kalan 3 takımdan biri olduğu ligde 12. hafta da takımlar rakip fileleri 35 kez havalandırdı. Bu sezon başından buyana en çok gol atılan hafta oldu. En gollü karşılaşmalar ise 4-2 biten Tavşanlı-Gaziantep BŞ ve Rizespor-Karşıyaka maçları oldu. 12. hafta da oynanan maçların 6’sını ev sahibi, 2’sini deplasman takımları kazandı. Sadece biri maçta eşitlik bozulamadı.
Konyaspor’un 1 mağlubiyetle en az yenilgi alan 4 takım arasında yer aldığı ligde, yeşil-beyazlılar 6 golle en az gol yiyen takım ünvanını da elinde bulundurmakta. Yeşili-beyazlı takımın gollerinden 1’ini Ercüment, 5’ini ise Robak yedi. Ligde, Giresunspor ve Güngörenspor galibiyet yüzü görmezken, Güngörenspor ayrıca 8 yenilgiyle ene çok mağlup olan takım olarak istatistiklere geçti.  
DUVARCI’DAN ZİYARET
Başkanlığını Bekir Duvarcı'nın yaptığı Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne bağlı meslek odaları başkanları Konyaspor’u ziyaret etti. Göreve geldikten sonra Konya’nın Konyaspor konusunda daha duyarlı olmaya başladığını gördüklerini söyleyen Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Konyaspor’a her zaman destek olan Bekir Duvarcı'nın şahsında Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği'ne teşekkür etti. Ahmet Şan, Başkan Yardmcısı Mehmet Günbaş, As Başkanlardan Ahmet Baydar ve Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Karabacak'ın da hazır bulunduğu ziyarette 20 Ekim'de yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da göreve gelen Ahmet Şan başkanlığındaki yönetim kurulumuza üstlendikleri zor ve bir o kadar da önemli görevde başarılar dileyen Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bekir Duvarcı, Konyaspor'un daha önce olduğu gibi bundan sonrada her zaman destekçisi olacaklarını söyledi. Kulübe her dönem katkıda bulunan Bekir Duvarcı'ya ve meslek odalarına teşekkür eden Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ise kulübün son durumu ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.