Kartal, zıpkın gibi

Kartal, zıpkın gibi

Pazar günü Eskişehirspor ile sezonun en zorlu karşılaşmasını oynayacak olan Konyasporda bu maçın hazırlıkları sürerken, kaleci Oğuzhan, Bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok dedi

Turkcell Süper Lig’de son 3 haftaya girilirken, lige tutunmaya çalışan Konyaspor, Pazar günü oynanacak Eskişehirspor maçının hazırlıklarını dün sabah yaptığı çabukluk ve koordinasyon çalışması ile sürdürdü. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde Teknik Direktör Giray Bulak gözetiminde yapılan antrenmana Caner Altın, Salı günü yapılan çalışmada sakatlanan Serhat Akyüz ve salonda çalışan Koray İçten katılmadı. Düzkoşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, 5 ayrı istasyonda yapılan çabukluk ve koordinasyon çalışmasının ardından koşu ve açma-germe hareketleri ile sona erdi. Yeşil-beyazlılar, günün ikinci idmanını ise saat 17.00’de teknik ve taktik ağırlıklı bir çalışma ile gerçekleştirdiler.

OĞUZHAN: KAZANMAYA MECBURUZ
Konyaspor kalecisi Oğuzhan Bahadır, “Eskişehirspor ile çok önemli ve kazanmamız gereken bir maç oynayacağımızı biliyoruz. Bu düşünceyle hazırlanıyoruz ve tek düşüncemiz Pazar günü sahadan galibiyetle ayrılmak” dedi. Eskişehirspor ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını bildiklerini belirten  Oğuzhan Bahadır, “Kazanmamız gereken bir maç. Sezonun tamamlanmasına 3 hafta kaldı. Bu haftalarda en az 2 maçı galip bitirmemiz lazım. Bunun ilk ayağı Eskişehirspor maçı. Herkes sorumluluğunun bilincinde. Bu düşünceyle hazırlanıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapıp Eskişehirspor maçını kazanmamız gerekiyor. Bunun başka yolu yok. Tek düşüncemiz taraftarımızın da desteğiyle sahadan istediğimiz sonuç olan galibiyetle ayrılmak ve tüm Konya’yı sevindirmek” diye konuştu. Oğuzhan Bahadır ‘Ligde her hafta alınan sonuçlar sıralamayı büyük ölçüde etkiliyor. Küme düşme hattındaki takım sayısının fazla olması üzerinizde bir baskı ve stres oluşturuyor mu?’ sorusuna “Tehlike hattında daha fazla takımın olması alt sıralardaki takımlar için daha iyi diye düşünüyorum. Çünkü bir takımı altına almak başka, kazandığın zaman sıralamayı tamamen değiştirip 6-7 takımı altına almak başka bir şey. Ama altta kalınca çok fazla değişen bir şey olmuyor. Stres yine oluyor. Şimdiki tabloya göre en az 7-8 takım küme düşme stresini hissediyor. Önemli olan stresi dizginleyip bu durumun içerisinden en iyi şekilde çıkabilmek. Biz de bunu başaracak kadro yapısına ve güce sahibiz” cevabını verdi.
VEYSEL, SUSKUNLUĞUNU BOZMAK İSTİYOR
Konyasporlu forvet oyuncusu Veysel Cihan, 14 maçlık gol suskunluğunu bu hafta kendi sahalarında oynayacakları Eskişehirspor maçıyla bozmak istiyor. Konyaspor'un 14 maçtır gole hasret kalan 33 yaşındaki hücum oyuncusu Veysel Cihan, bu hafta oynanacak Eskişehirspor maçında gol atmak istiyor. En son golünü ligin 16. haftasında Konya'da oynanan olaylı Fenerbahçe maçında atan Veysel Cihan, bu maçtan sonra çıktığı 14 maçta rakip fileleri havalandıramadı. Geçen hafta kart cezalısı olduğu için Bursaspor maçında forma giyemeyen tecrübeli oyuncu bu hafta kendi sahalarında oynayacakları Eskişehirspor maçında gol atmak istiyor. 14 maçtır gol atamadığını ifade eden Yeşil-beyazlı futbolcu, "Eskişehirspor maçında gol suskunluğumu bozmak istiyorum. Çok önemli bir maça çıkacağız. Takım halinde galibiyete kilitlenmiş durumdayız. Geçen hafta cezalı olduğum için oynamamıştım. Bu hafta oynadığım takdirde Eskişehirspor filelerine atacağım gollerle sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.