Kartal zıpkın gibi

Kartal zıpkın gibi

Torku Konyaspor’da, yabancı oyuncu transferine hafta sonu nedeniyle iki gün ara verilirken, lig hazırlıkları ise çabuk-kuvvete ve kondisyon çalışmalarıyla devam ediyor.

Haziran ayının başından bugüne kadar geçen sürede beş yabancı ve bir yerli oyuncuyla anlaşan ve bunlardan 5’i ile sözleşme imzalayan Torku Konyaspor’da, Adanaspor’dan transfer edilen ve Bolu kampı katılan Kibong Embamba ile muhtemelen Bolu kampı sonunda Konya’da resmi sözleşme imzalanacak. Bir forvet ve bir sol kanat oyuncusu olmak üzere iki yabancı futbolcu transfer edilmesi amaçlanan yeşil-beyazlı takımda yeni transferler için kaynak arayışı da devam ediyor.

KAMPTA MORAL SÜPER

Torku Konyaspor’da lig hazırlıkları günde çift olmak üzere, kondisyon, çabuk, kuvvet ve dayanıklılık antrenmanlarıyla sürüyor.. Dayanışmanın çok iyi olduğu kampta tüm futbolcuların istekli ve neşeli olmaları yönetici ve teknik adamların yüzünü güldürüyor.  Bolu kampında üçüncü günü akşam saatlerinde yapılan antrenmana Mehmet Uslu katılmazken Ömer Ali Şahiner, Ezechiel N'Douassel ve Kibong Mbamba ayrı, Abdülkerim Bardakçı takımla birlikte çalıştı. Antrenman düz koşu ve topla yapılan ısınma hareketleriyle başlarken top kontrolüne dayalı pas çalışması ile devam etti. Oyuncular çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı.
Dün sabah üç grup halinde çabukluk çalışması gerçekleştiren Kartallar, akşam saatlerinde de 2 nolu sahada antrenmana çıktı.. Torku Konyaspor’da, Bolu kampa 20 Temmuz Cumartesi günü sabah yapılacak antrenmanla tamamlanacak.

KALECİ İTANDJE DE KATILDI

Torku Konyaspor'da Rusya Premier Lig takımlarından Terek Grozny'den kiralanan Ezechiel N'Douassel fiziği ve atletik yapısıyla dikkat çekerken, Konya’da gerçekleştirilen imza töreninden sonra teknik adamlar tarafından izin verilen Fransız kaleci Charles Hubert İtandje de Cumartesi günü Esentepe’ye gelerek kampa dahil oldu.. İtandje dün sabahki antrenmana çıktı.

TÜTÜNEKER: ÇALIŞMALAR İYİ GİDİYOR

İkinci etap hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Konyaspor'da herşeyin yolunda gittiği öğrenilirken, yeşil-beyazlı ekibin başarılı teknik  direktörü  Uğur Tütüneker, birinci kam döneminden sonra Bolu'daki çalıymalardan da memnun olduğunu belirterek, takımda herşeyin yolunda gittiğini söyledi. Tütüneker, “Zorlu bir lige başlayacağız. Bizim  gibi bütün takımları zorlu bir maraton bekliyor. Bizler hazırlık kampını en iyi şekilde değerlendirip ligde sıkıntı çekmek istemiyoruz. Oyuncularımın çalışmalarından memnunum. Burada herkes fedekarlık yapmalı, bunun karşılığını da ligde almalı. Çünkü takım ne kadar iyi çalışırsa ligde de o kadar rahat eder ve hazır olur” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.