Kartal, yuvasına dönüyor

Kartal, yuvasına dönüyor

Antalya kampını yarın sabah yapılacak antrenmanla tamamlayacak olan yeşil-beyazlı temsilcimiz, bugün yağmur altında çalıştı.

Torku Konyaspor’un Antalya kampı bitti. Takım yarın Konya’ya dönecek. 2 Ocak’ta toplanan ve 3 Ocaktan itibaren çalışmalara başlayan Kartallar’ın Antalya kampı yarın sabah gerçekleştirilecek antrenmanla tamamlanacak. Torku Konyaspor’da, ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda oynanacak Buca maçının hazırlıkları hava koşulları elverişli olması halinde tesislerde devam edecek. Aksi halde Antalya kampı yeniden gündeme gelebilecek. Antalya'da 2 Ocak'ta başlayan devre arası kamp çalışmalarının sonuna gelen Torku Konyaspor, bugün güne sabah yaptığı antrenmanla başladı. Yoğun yağmur altında 20 dakikalık koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman çabukluk ve koordinasyon çalışması ile devam etti. Yeşil-beyazlı oyuncular koşu ve açma-germe hareketleri ile antrenmanı tamamlarken, kaleciler Kaya, Emrullah ve Ali Çiçek takımdan ayrı kaleci antrenörü Necati Uzun gözetiminde çalıştı.

Antalya kampı boyunca özele maçlar dışında her gün çift antrenman yapan ve Adana Demirspor, Hollanda 2. lig takımlarından Telstar ve Helmond Sport ile hazırlık maçları oynayan Kartallar, bu karşılaşmalarda sergiledikleri mücadeleci futbolla ikinci yarı öncesi umut verdiler. Hazırlık maçlarında tüm oyunculara şans veren teknik adamlar ideal 11’de belirlediler.

Torku Konyaspor, Ankaragücü maçının 3-0 hükmen tescil edilmesi sonucu puanını 22’ye yükselterek iki basamak üste çıkarak 11. sıraya yükseldi.. Yeşil-beyazlılar, böylece 31 puanlı lider Manisaspor ile aradaki puan farkını 9, ikinci sıradaki 30 puanlı Kayseri Erciyesspor ile de 8’e indirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.