Kartal yarın top başı yapacak

Kartal yarın top başı yapacak

Torku Konyaspor'da izin sürüyor. Milli takımların özel maçları nedeniyle lige verilen ara nedeniyle Antalyaspor maçı sonrası 3 gün izin verilen yeşil-beyazlı futbolcular yarın topbaşı yapacak.

Spor Toto Süper ligde geride kalan 11 haftada beklenmedik puanlar kaybeden ve 13 puanla 14. sırada yer alan Torku Konyaspor’da gözler, 25 Kasım Pazartesi günü deplasmanda Beşiktaş ile oynanacak maça çevrildi. 3 günlük izinin ardından Perşembe günü bu maçın hazırlıklarına başlayacak olan Kartallar, hafta sonunda Tavşanlı Linyitspor veya Antalya’da kampta bulunan Rus takımıyla özel maç oynayacak.
Torku Konyaspor’da Beşiktaş hazırlıkları, muhtemelen Pazartesi günü gerçekleştirilecek izinin ardından Salı günü devam edecek. Yeşil-beyazlılar İstanbul’a Pazar günü öğle saatlerinde uçakla gidecekler. Maçtan sonra geceyi İstanbul’da geçirecek olan temsilcimiz Konya’ya Pazartesi günü dönecek.  Konyaspor’da Beşiktaş maçı öncesi tek eksik, sakatlığı devam eden Ali Turan.

Torku Konyaspor, Süper ligde geride kalan 11 hafta da oynadığı maçlarda 13 puanla 14. sırada yer aldı.  4 galibiyet, 6 yenilgi ve 1 beraberlik alan ve iç sahada Kasımpaşa ve Bursaspor’a yenilerek beklenmedik puanlar kaybeden Kartallar, deplasmanda ise tek puanını Gaziantepspor karşısında elde etti.

Kartallar, 11 maçta rakip fileleri 12 kez havalandırırken, kalesinde de 16 gol gördü. Torku Konyaspor’un en gollü maçları 3-3 biten 8. haftadaki Gaziantepspor ve  3-2 sonuçlanan ilk haftadaki Fenerbahçe karşılaşmaları oldu. İç sahada Gençlerbirliği, Erciyesspor ve Antalyaspor maçlarında kalesini gole kapatan yeşil-beyazlılar, Sivasspor, Elazığspor, Trabzonspor ve Bursaspor maçlarında da gol atamadı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.