Kartal vites yükseltti

Kartal vites yükseltti

İlk hazırlık kampını kendi tesislerinde yapan Konyasporda ikinci etap çalışmaları Davrazda sürüyor

İlk hazırlık kampını kendi tesislerinde yapan Konyaspor’da ikinci etap çalışmaları Davraz’da sürüyor. 27 Temmuz’a kadar sürecek ikinci etap çalışmalarında 3-4 hazırlık karşılaşması oynanacak

 

Konyaspor’da, ikinci etap kamp çalışmaları Isparta Davraz’da başladı. Konya’da gerçekleştirilen birinci dönem hazırlıklarının ardından iki gün izin yapan yeşil-beyazlılar, Cuma günü öğle saatlerinden itibaren Davraz Sirene Hotel’de toplandılar. Aynı gün akşam saatlerinde ise ilk antrenmana çıktılar. Teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana kadroda düşünülmeyen Robak ve Kere dışında tüm futbolcular katıldı. Çalışma, ısınma hareketleriyle başladı. Oyuncular daha sonra iki gruba ayrılarak koşu çalışması yaptı. Antrenman gruplar halinde yapılan koşu ve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Ali Dere takımla birlikte çalışmalara başladı. Konya’daki birinci etap çalışmaları sırasında sakatlanan ve tendinit tedavisi gördüğü için takım antrenmanlarında yer alamayan genç oyuncu Ali Dere, Isparta Davraz kampında takım çalışmalarına katıldı.

Dün sabah da Sirene Hotel’in sahasında dayanıklılık çalışan Kartallar, akşam da teknik-taktik çalışması üzerinde durdular. Konyaspor bugünü de çift antrenman yaparak geçirecek. Konyaspor’un Davraz kampı 27 Temmuz’a kadar devam edecek ve bu dönem içerisinde kondisyon, teknik-taktik antrenmanlar gerçekleştirilirken en az 3 hazırlık maçı yapılacak. Bu maçlardan ilki 23 Temmuz’da Antalyaspor ile oynanacak. İkinci rakip ise, muhtemelen aynı yerde kamp yapan Mersin İdmanyurdu olacak.

Yeşil-beyazlı takımda, daha önce yapılan transferlere ilaveten 2 veya 3 futbolcu daha alınarak kadro güçlendirilecek. Bunlardan en az birinin yabancı olacağı kaydedildi. Bu konuda ismi açıklanmayan yabancı iki futbolcuyla görüşmeler sürdürülmekte. Robak ve Kere’yi bu sezon kadroda düşünmeyen Konyaspor yöneticilerinin, anlaşma sağlanması halinde iki yabancıyı da transfer etmeyi planladıkları ileri sürüldü.  Güvenilir kaynaktan alınan bilgilere göre, bu futbolculardan birinin forvet, diğerinin ise orta saha olduğu kaydedildi. Ayrıca, bir de stoper transferinin düşünüldüğü öğrenildi. Bu transferlerin ise Isparta kampı sonuna kadar tamamlanacağı veya Bolu’da gerçekleştirilecek 3. dönem kampına yetiştirileceği bildirildi.

ÖZKARA: DAHA İYİ OLACAĞIZ

Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, Davraz kampını en iyi şekilde değerlendireceklerini, burada en 3-4 hazırlık maçı yapmayı planladıklarını belirterek, tek düşüncelerinin lige en hazır takım olarak girmek olduğunu söyledi. Kendi tesislerinde yapılan ilk etap kampın verimli geçtiğini ifade eden Özkara, hedeflerinin hazırlık dönemlerini en iyi şekilde geçirip lige güçlü başlamak olduğunu söyledi. İkinci etap kampın 2 hafta süreceğini belirten Özkara,  “İkinci etap kamp çalışmalara Davraz’da başladık. Burada 3-4 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz.  Amacımız, yeni sezonda ligde üst sıralar için mücadele eden bir Konyaspor oluşturmak. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam ediyor.” Takıma takviyelerin devam edeceğini dile getiren Özkara, “Tecrübeli bir forvet istiyoruz. Transfer komitemiz bu yönde çalışmalar yapıyor. Transferlerin Davraz kampına yetişmesi için yönetim elinden geleni yapıyor” dedi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.